Hogyan és hol szerezhetnék barátokat?
Mindig is éreztem, hogy valahogy kilógok a sorból, sosem sikerült baráti társaságokhoz tartani, vagy több, igaz barátságot kötni. Ám az utóbbi időben egyre jobban, negatívan rám törnek az ilyen típusú gondolatok: ,,Egyedül vagyok”
Az internetes barátságaimon kívül, amik valljuk be, sokszor csak rövidéletűek, kevés alkalommal igazán tarthatóak fent személyesen (félreértés ne essék, ezekkel az emberekkel napi szinten beszélek, de találkozni nem tudok velük) nincsenek baráti kapcsolataim.
Egy-egy ember van, akivel nagyon jól eltudok lenni bizonyos helyzetekig. De nekik vannak kialakult társaságaik, amikből kirekesztve vagyok. Ők bulizni járnak, én viszont nem vagyok képes ilyen helyekre elmenni.
Egyébként egy lojális lány vagyok, jó hallgatóság, de beszélni is szeretek. Szervezek bármikor szívesen, tanácsokat adok, csak nincs kivel/kinek… :(
Hol és hogyan tudnék találni igaz barátokat, akik a közelemben lennének, tudnánk találkozni is?
16/L
Nagyon nehéz, főleg manapság. Minden a neten zajlik, mindenki kényelemben akar lenni és senki nem mer lépni a másik felé, mert tart attól hogy elutasítják.
Próbálj hobbikat találni, ahol megismersz korodbeli embereket és megpróbálni őket elhívni ide-oda.
milyen hobbijaid vannak? mit szeretsz szabadidődben csinálni?
ha az osztálytársak kevésbé nyitottak rád, akkor máshol kell számodra ideális barátokat találnod
Rég óta tagja vagyok egy sport egyesületnek, ott is elvagyok a többiekkel, de az ott kialakult két klikk közül mindkettőből ki vagyok szorítva. (Nem hagynám ott a helyet)
A lakóhelyem pedig nem szeretném kiadni itt. :)
#5-ös
16 éves lányként nem 30+ férfiakra vagyok kíváncsi. Debrecen egyébként sem itt van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!