Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tinédzser lányként hogyan...

Tinédzser lányként hogyan szerezhetnék barátokat?

Figyelt kérdés
Eléggé kevés barátom van, valakivel már több éves a barátságunk, de eltávolodtunk egymástól, valakivel meg napiszinten váltok pár szót, de 1 hónapban max kétszer találkozunk. Nem szeretném az egész nyarat így egyedül tölteni, szeretnék beszélni, ismerkedni emberekkel, de nem tudom hogy, hol kezdjek hozzá. Esetleg itt gyakorin vannak korombeliek akik ugyanígy vannak?

2023. jún. 28. 10:13
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Hát szerintem ha előben szeretnél barátokat akkor élőben ismerkedj. Nincs valaki akivel tudod hogy sok ismerőse van, eljárós és el rudnál vele menni valamerre? Így megismerhetsz egy csomó új embert.
2023. jún. 28. 10:26
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Ugyan ez van velem is:/ merre laksz?
2023. jún. 28. 10:45
 3/4 A kérdező kommentje:
1-es, csak 1 ilyen barátom van, néha szokta mondani, hogy megy házibuliba a barátaival, párszor mondtam neki ha úgy van szívesen mennék vele, de soha nem lett semmi
2023. jún. 28. 11:08
 4/4 anonim ***** válasza:
81%
Pedig az ilyen lehetőségeket meg kell ragadni, enélkül nagyon nehéz az ismerkedés. Tudom, mert nekem ilyen 16 évesen kb senki barátom nem volt, aztán bekerültem egy ilyen társaságba és kinyílt a világ :D
2023. jún. 28. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!