A nők miért mondogatják egy nagyon közeli pasi barátjuknak hogy kik akarnak udvarolni neki?
Figyelt kérdés
Nekem már fura hogy ilyen dolgokat megoszt velem a csaj hogy melyik pasi ír rá, ki keresi őt mostanság, ehhez semmi közöm. Viszont ez nem egy női praktika hogy féltékennyé próbáljon tenni a csaj? Azt mondta már hogy jóképű vagyok, meg enyhe célzasok voltak, hogy ilyen pasi kellene neki természetben, lélekben mint én, persze csak mint barátnak mondta, de nekem már ez kicsit fura. Vélemény?2023. dec. 25. 21:07
11/13 anonim válasza:
#9 jól leoltottad az előtted válaszolókat, de te legalább jó tanácsot adtál. Vagy igen, vagy nem. Vagy normális, vagy nem. Veled aztán előrébb lett a kérdező xD
12/13 anonim válasza:
Férfi női barátság nincs.
Egy olyan üzlet van,ami számára jó,számodra nem.
Ha sétálni mész vele,meg kell védened a táskatolvajtól,de nem ad semmit cserébe max elbeszélgettek egy sorozatról...
Tehát elvárja tőled amit a férje tenne...
A semmire...
És max megköszöni,hogy te megtetted érte amit amúgy a saját barátnőddel,gyerekeddel kéne.
Unfair exchange of value.
13/13 anonim válasza:
A csajok ilyen csajos dolgokrol szoktak dumalni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!