Egy hölgy barátom akivel nagyon jóban vagyunk, felvetette hogy elmehetnénk kettesben külföldre kikapcsolódni, mivel ott még mindig jó idő van. Csajok? Ti elmennetek egy pasi baráttal, ha nem vonzódtok hozzá, nem akartok tőle semmit?
"mert nyilván a szálláson egy szobába lennénk"
Ezt is ő mondta, vagy már csak a te ábrándozod?
Elvált nő vagyok, imádok utazni, pénzem van rá, de nincs kivel mennem, szóval már fejben én is végigzongoráztam minden ismerősömet, hogy kivel mennék szívesen...
Mivel barátnőimnek a szabit necces megoldani, így arra jutottam, hogy pasi "haverral" is mennék, ha megbíznék benne (de felszedni nem így akarnám 🙂).
Dehogy akar többet. Minek menne azért külföldre? Kis ész kellene csak hozzá.
Barátként tekint rád, ennyi.
Szerintem nem problémás.
Én is voltam így, utaztam hölgy baráttal közösen, többször is vele, úgy, hogy nem volt intim kapcsolat.
Udvariasság, előzekenység és napi rutin során azért voltak apró de felejthető porszemek a jól gordülö fogaskerekekben, mert ő több előzékenységet várt volna úgy mintha a párja lennék én viszont totál úgy tekintettem, hogy útitárs szó szerint barát. Ez sem okozott gondot, legközelebb is elmennénk szívesen
Menj el. Mit veszíthetsz? Tegyél féket a nemi vágyaidra. Élvezd a pihenést.
Viszont, ha ő is akarja, hogy a kapcsolat komolyabb legyen, csak azután tegyél bármit is, hogy ő józanul lépet egyett.
Lehet, hogy tényleg csak egy utitársat akar, és ha rámozdulsz, akkor nem lesztek többet barátok. Ha többet akar, akkor majd úgyis elfogja mondani.
"de persze a barátságot nem rontaná el"
H*lyeség🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!