Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy hölgy barátom akivel...

Egy hölgy barátom akivel nagyon jóban vagyunk, felvetette hogy elmehetnénk kettesben külföldre kikapcsolódni, mivel ott még mindig jó idő van. Csajok? Ti elmennetek egy pasi baráttal, ha nem vonzódtok hozzá, nem akartok tőle semmit?

Figyelt kérdés
Nem kihasználni akar, mert mondta hogy van rá pénze! Csak fura hogy mert ennyire megbízik bennem mint barát, mert nyilván a szálláson egy szobába lennénk, vagy esetleg feldobta a témát, és többet akar.
2023. nov. 13. 07:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%

"mert nyilván a szálláson egy szobába lennénk"

Ezt is ő mondta, vagy már csak a te ábrándozod?

2023. nov. 13. 07:09
 2/15 anonim ***** válasza:
37%
Azt az összeget inkább belső izomzatra és önbizalomépítésre költsd először. Akkor nem fog kelleni egy sereg idegen vélemény.
2023. nov. 13. 07:10
 3/15 anonim ***** válasza:
94%

Elvált nő vagyok, imádok utazni, pénzem van rá, de nincs kivel mennem, szóval már fejben én is végigzongoráztam minden ismerősömet, hogy kivel mennék szívesen...

Mivel barátnőimnek a szabit necces megoldani, így arra jutottam, hogy pasi "haverral" is mennék, ha megbíznék benne (de felszedni nem így akarnám 🙂).

2023. nov. 13. 07:22
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
A baratsag az baratsag egy szobsbsn alva is. Ha eddig nem jottetek ossze eddig se fogtok
2023. nov. 13. 07:42
 5/15 anonim ***** válasza:
77%

Dehogy akar többet. Minek menne azért külföldre? Kis ész kellene csak hozzá.

Barátként tekint rád, ennyi.

2023. nov. 13. 08:26
 6/15 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nem problémás.

Én is voltam így, utaztam hölgy baráttal közösen, többször is vele, úgy, hogy nem volt intim kapcsolat.

Udvariasság, előzekenység és napi rutin során azért voltak apró de felejthető porszemek a jól gordülö fogaskerekekben, mert ő több előzékenységet várt volna úgy mintha a párja lennék én viszont totál úgy tekintettem, hogy útitárs szó szerint barát. Ez sem okozott gondot, legközelebb is elmennénk szívesen

2023. nov. 13. 08:33
 7/15 anonim ***** válasza:
79%
Furcsa, hogy a Te barátodról van szó, mégis azt várnád, hogy mi jobban ismerjük ki őt.
2023. nov. 13. 08:34
 8/15 A kérdező kommentje:
Azt monda már hogy tetszem neki, de persze a barátságot nem rontaná el, ezért sem tudom mit is szeretne ebből kihozni. Közeledés már volt volt mindkettőnk részéről, csak akkor valamelyikőnk éppen foglalt volt, maradtunk barátok. Azóta csak így is tekintünk egymásra. De most ez így fura. Igen mondta hogy egy szobában lennénk. Amúgy nem kell külföld hozzá, itthon is gyakran akar találkozni, beszélgetni.
2023. nov. 13. 09:24
 9/15 anonim ***** válasza:
76%

Menj el. Mit veszíthetsz? Tegyél féket a nemi vágyaidra. Élvezd a pihenést.

Viszont, ha ő is akarja, hogy a kapcsolat komolyabb legyen, csak azután tegyél bármit is, hogy ő józanul lépet egyett.

Lehet, hogy tényleg csak egy utitársat akar, és ha rámozdulsz, akkor nem lesztek többet barátok. Ha többet akar, akkor majd úgyis elfogja mondani.

2023. nov. 13. 10:04
 10/15 anonim ***** válasza:

"de persze a barátságot nem rontaná el"

H*lyeség🤣

2023. nov. 13. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!