Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy hölgy barátom akivel...

Egy hölgy barátom akivel nagyon jóban vagyunk, felvetette hogy elmehetnénk kettesben külföldre kikapcsolódni, mivel ott még mindig jó idő van. Csajok? Ti elmennetek egy pasi baráttal, ha nem vonzódtok hozzá, nem akartok tőle semmit?

Figyelt kérdés
Nem kihasználni akar, mert mondta hogy van rá pénze! Csak fura hogy mert ennyire megbízik bennem mint barát, mert nyilván a szálláson egy szobába lennénk, vagy esetleg feldobta a témát, és többet akar.
2023. nov. 13. 07:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
12%
Aki nem kepes kulon szobat fizetni, annak megsincs penze az utazasra.
2023. nov. 13. 12:52
 12/15 anonim ***** válasza:
HA nem érzel iránta semmit és nem akarod, hogy esetleg koppanjon, mert ő többet is akar, akkor tisztázd ezt az utazás előtt, hogy csakis utazás és kikapcsolódás, ne legyen félreértés és akkor nincs para, menjetek nyugodtan!
2023. nov. 14. 13:44
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Én titkon arra várnék, hogy mikor teper le, különben nem hívnám el a "férfibarátomat" (ez eleve nevetséges).
2023. nov. 14. 16:47
 14/15 anonim ***** válasza:
71%

Nem mindenki annyira kiéhezett, szexmániás, mint te. Egy utazásnak önmagában is van értéke, hiszen nagy élmény. Szex nélkül is. Másrészt a szex miatt nem kell utazni.

2023. nov. 15. 11:42
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván van értéke - de mi másért hívnék el egy FÉRFIT? - és nem szexmániás vagyok, bocs, de tudtam, hogy a sok prűd lepontoz. ;)

Kellemetlen lehet így élni... :D

2023. nov. 17. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!