Miért ragaszkodom ennyire a pasi barátomhoz? Nő vagyok.
Megértitek egymást, hasonló a gondolkodásotok talán. Érdemes lenne azon elgondolkodnod, hpgy ő mit ad meg neked, amit a párod nem?
Itt lehet a titok nyitja...
Valahogy az lesz amit az 1-es mond, mi hiányzik a párkapcsolatodból? Ha a barátod a lelki társad, a párod nem az?
Nekem volt ilyen szitu. Már olyan plátói szerelem félét éreztem a fiú barátom iránt, pedig férjem van, de vele sokkal jobban egy hullámhosszon voltunk. Már ott tartottam, hogy vele jobban el tudtam beszélgetni közös témákról, mint a férjemmel. Mikor erre rájöttem, próbáltam inkább a páromra fókuszálni, hogy minőségibb legyen a kapcsolatunk és újra ő legyen a lelki társam is, ne egy jóbarát. Sikerült. Azóta nekem sem hiányzik úgy, a barátságunk már nem olyan szoros, sokkal ritkábban beszélünk de jól van ez így szerintem.
Köszi. Értem. Megpróbálom a párommal átbeszélni a dolgokat. És valahogy nem ragaszkodni ennyire egy baráthoz.
3 A plátói szerelem érzés nekem is megvolt szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!