Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért ragaszkodom ennyire a...

Miért ragaszkodom ennyire a pasi barátomhoz? Nő vagyok.

Figyelt kérdés
Ha napokig nem beszélünk, nem látom napokig, hiányzik, ezt tudja is. Pedig van párom, de ragaszkodom hozzá, és csak barátként tekintek rá, attól tartok félre fogja érteni a ragaszkodásomat, hogy többet akarok. Tisztáztam vele, de néha kérdezi is hogy ennyire hiányzik nekem? Ő jobban viseli ha nem beszélünk. Mit tegyek hogy ne ragaszkodjak ennyire hozzá? Mitől van ez?
2023. nov. 7. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Megértitek egymást, hasonló a gondolkodásotok talán. Érdemes lenne azon elgondolkodnod, hpgy ő mit ad meg neked, amit a párod nem?

Itt lehet a titok nyitja...

2023. nov. 7. 20:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Jól érzem magam vele, úgymond lelkitársak vagyunk. Nagyon egy húron pendülünk!
2023. nov. 7. 20:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy az lesz amit az 1-es mond, mi hiányzik a párkapcsolatodból? Ha a barátod a lelki társad, a párod nem az?

Nekem volt ilyen szitu. Már olyan plátói szerelem félét éreztem a fiú barátom iránt, pedig férjem van, de vele sokkal jobban egy hullámhosszon voltunk. Már ott tartottam, hogy vele jobban el tudtam beszélgetni közös témákról, mint a férjemmel. Mikor erre rájöttem, próbáltam inkább a páromra fókuszálni, hogy minőségibb legyen a kapcsolatunk és újra ő legyen a lelki társam is, ne egy jóbarát. Sikerült. Azóta nekem sem hiányzik úgy, a barátságunk már nem olyan szoros, sokkal ritkábban beszélünk de jól van ez így szerintem.

2023. nov. 7. 21:29
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi. Értem. Megpróbálom a párommal átbeszélni a dolgokat. És valahogy nem ragaszkodni ennyire egy baráthoz.

3 A plátói szerelem érzés nekem is megvolt szerintem.

2023. nov. 8. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!