Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lányok ez nálatok is előfordul...

Lányok ez nálatok is előfordult már? Van egy nagyon jó pasi barátom, és nem értem miért, de megfordult a fejemben hogy mi lenne ha lefeküdnék vele, ez miért lehet? Eddig miért nem tudtam rá gondolni így? N 31

Figyelt kérdés
2023. aug. 28. 09:29
 1/9 anonim ***** válasza:
59%

"Van egy nagyon jó pasi barátom", "mi lenne ha lefeküdnék vele", mert "nagyon jó pasi"

Tényleg ennyi diszfunkcionális ember van az országban?

2023. aug. 28. 09:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Sosem éreztem még ilyet, hogy

"mi lenne ha le feküdnék vele"

Ha valakivel le ragadok a barát zónában, eddig még sosem gondoltam rá úgy, pláne nem azért mert "jó pasi" , pedig van néhány ismerősöm/barátom akire ez illik álltalános értelemben. (Magas, izmos, szimmetrikus arc, jó humor stb)

Én nagyon érzelem központú nő vagyok, csak azért mert valaki jól néz ki, még nem feküdnék le vele.

2023. aug. 28. 09:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok

Egyébként 25/N

2023. aug. 28. 09:53
 4/9 anonim ***** válasza:
43%
Elég szomorú, hogy egy 31 éves nő még ilyen szinten van gondolkodásban, hogy: "Hmmm...mi lenne ha csakúgy széttenném az x-y-nak, mert miért ne?"
2023. aug. 28. 11:37
 5/9 anonim ***** válasza:
64%

#1: Maradjunk annyiban, hogy inkább nem akarod tudni.

Egyébként kérdező, miért vagytok barátok egy olyan pasival, akit többnek látsz, mint csak barát?

2023. aug. 28. 11:46
 6/9 anonim ***** válasza:
31%

#5: Hát igen, a kérdés költői volt

2023. aug. 28. 11:59
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem vagyok riibi, szerettek a szüleim.
2023. aug. 28. 12:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor merült fel bennem ez a kérdés amikor érzelmileg is már közelebb kerültünk egymáshoz, de már előtte is kételkedtem benne hogy részemről ez csak barátság e. De nem akarnék ebből a jó barátságból egy barátság extrákkal kapcsolatot csinálni, vagy úgy lefeküdni vele hogy kötődöm hozzá érzelmileg, ha tudom hogy ebből nem lesz több.
2023. aug. 28. 12:36
 9/9 A kérdező kommentje:

5

Jogos a kérdés, eddig nem úgy nézem rá, lehet hogy az együtt töltött idő okozta hogy így alakult nem tudom. Ezt magamtól is megkérdeztem már. A választ nem tudom.

2023. aug. 28. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!