Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátság esetén, ha a lány...

Barátság esetén, ha a lány nyiltan kimondja hogy jóképű pasi vagyok, azt vehetem enyhe jelzésnek?

Figyelt kérdés
Már többször mondta, sőt egyik képemre mikor meglátta, azt irta hogy nagyon jó a képem, ki ez a jóképű pasi rajta? Ez félig vicc lehet egy harmincéves csajtól, vagy lehet egy kis vonzalom. Esetleg full barátzóna? Tudom a csajokon nehéz kiigazodni, pár hónapja mondta hogy csak barátként kezel, most meg mintha változott volna. Bókol, becézget, stb.
2023. szept. 13. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
44%
Bókolj te is, és hívd el valami randihelyre.
2023. szept. 13. 21:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nemrég jegyeztem meg valakinek, hogy jóképű. Tényleg az egyébként. Azóta sem hagy békén.😅
2023. szept. 13. 22:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyszeru dicseret baratok kozott.

Mintha megdicserne a ruhad . Nem,nem skar szexelni ,azert mert megdicsert.

Fizikailag kozelebb megy hozzad? Esetleg megerint hekyeken? Mert akkor viszont temyleg tetszel neki. Huzodj kozelebb,nagyon kozel. Ha ort marad,akkor van eselye,h bejossz. En dominanciabol nem szoktam tavolabb menni.

2023. szept. 14. 07:01
 4/5 A kérdező kommentje:

3

Igen volt már hogy beszélgetés közben megérintett, illetve séta közben, véletlenül nekem dölt. Illetve célzott rá néhányszor hogy úgy megölelt volna, csak sokan voltunk. Szóval...

2023. szept. 14. 07:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Enyhe jelzés? Enyhe az idő!

Egyébként szerintem nem.

2023. szept. 14. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!