Milyen emberek az ilyenek?
Az egyik srác baráti csúnyán kiszúrtak velem. Konkrétan azt írták, hogy én veszélyt jelentek a társaságukra, meg rossz irányba viszem az emberket.
Holott csak szimplán bátrabb voltam és oda mentem beszélgetni hozzájuk. Meg igazából szorongó típus vagyok és néha igyekszem enyhíteni azzal, hogy beszélgetek, nevetek.
Ezért nagyon rosszul esett mikor azt mondták, hogy inkább ne járjak közéjük. De nagyon igyekeztem beilleszkedni, alkalmazkodni, viszont ez nekem lassan megy, mert sokszor csalódtam már az emberekben.
Aztán a srác elmagyaráta ezt a barátainak és azt mondta, hogy látta rajtuk a felismerést. De azóta sem kért bocsánatot egyik se.
Nem értem ki támad le így ismeretlenül egy embert?!
Igazából csak ismerkedünk.
Azt nem indokolták meg.
Csak hogy veszélyt jelentek rájuk.
EZt Én tudom mi, mert tini koromban középben ugyanezen mentem át.
Nincs Veled baj, az a gond, hogy a társulatnak van egy feje, aki veszélyben érzi Magát, hogy majd Te képes leszel hatni a többiekre helyette.
A társulat feje egy manipulatív ember valószínű, aki ki használja a barátaitokat és nem veszik észre, hogy Ő a roxikus és Te vagy a rossz, mert Te " kitörsz a mátrixból " és húzod Magaddal a többieket, hogy Önmaguk legyenek.
Ez ilyen egyszerű.
El veszi/el veszik az önbizalmad, selejtesnek találnak és ha el hiszed, akkor annyi is Neked.
Aki nem egy birka az nem kívánatos oda a társulat feje miatt, aki kihasználja a társulatot.
Így már értem, köszönöm szépen.
Legalább nem én vagyok a rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!