Hogy ismerted meg a legjobb barátodat?
Hogy ismerted meg a legjobb barátodat? Mit adsz tanácsként azoknak pl. akinek meg van kivel akkar jóban lenni de nem tudja, hogyan is csinàlja / aki nem merr barátkozni /stb.
Arra gondoltam, hogy ez segíthetne egy pár embernek akik magukban szorongnak vagy csak nem tudják hol is kezdjék...
( negtív emberek kíméljenek, előre is köszönöm!)
Pont itt gyakorin.
Sport témakörben válaszoltam és rámírt, hogy mióta sportolok stb
Buszon leült mellém :D
Egy gimibe jártunk, akkor voltam gólya, ő pedig felettem járt eggyel. Első évemben még mindketten kolisok is voltunk, utána már egyikünk sem (😅), szóval elvétve ugyan, de láttuk egymást a folyosókon. Köszönésnél tovább addig nem jutottunk.
Aztán én a buszpályán szálltam fel ennél az ominózus esetnél, ő pedig pár megállóval később, de olyan tömeg volt, hogy alig volt hely, én pedig szóltam neki, hogy nyugodtan üljön mellém.
Aztán beszélgetni kezdtünk, és pillanatok alatt megtaláltuk a közöshangot, és a mai napig (lassan 10 éve) tartjuk a kapcsolatot, beszámolunk egymásnak mindenről. Persze, már nem minden olyan, mint akkor, de azokért az emlékekért így is nagyon hálás vagyok.
Tudom, klisé, de nekem eddig tényleg az vált be, hogy nyitott, megközelíthető és érdeklődő voltam. Illetve, hogy kezdeményeztem beszélgetést olyanokkal, akikkel már volt pár pozitív (!) interakciónk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!