Hogy ismerted meg a legjobb barátodat?
Hogy ismerted meg a legjobb barátodat? Mit adsz tanácsként azoknak pl. akinek meg van kivel akkar jóban lenni de nem tudja, hogyan is csinàlja / aki nem merr barátkozni /stb.
Arra gondoltam, hogy ez segíthetne egy pár embernek akik magukban szorongnak vagy csak nem tudják hol is kezdjék...
( negtív emberek kíméljenek, előre is köszönöm!)
Általában úgy van az hogy akivel leginkább összeakarsz barátkozni azzal soha nem fogsz tudni, saját tapasztalatból mondom. Valahogy túlságosan meg kell játszanod magad hogy megkedveljenek, márpedig az az igaz barát aki úgy fogad el ahogy vagy. Talán még ellenszenvvel is fogsz majd nézni arra akivel most jóba akarsz lenni(ez is sajat tapasztalat xd).
Az igazi barátokat azt sem tudod hogy ismered meg, csak arra leszel figyelmes hogy az életed részei lettek.
Remélem segítettem;)
"Talán még ellenszenvvel is fogsz majd nézni arra akivel most jóba akarsz lenni"
És talán még ellenszenvvel is nézel majd eleinte arra, akivel később jóban leszel! Ez meg az én többszörös tapasztalatom. :)
Még iskolában barátkoztunk össze. Egyedül voltunk mindketten. Igazából hasonló mint 3.-nak csak mi rögtön össze barátkoztunk sosem utáltuk egymást.
Oviban volt egy barátnőm, de nagyon megváltozott. Már nem tartjuk a kapcsolatot. Az embernek ugye akkor van a legnagyobb szerencséje amikor a szüleik jó barátok, és nekik kényszer össze barátkozni. Nekem van egy ilyen Barátom, de egyáltalán nem bánom, hogy szüleink is besegítettek. Minden barátság más és más, úgyhogy erre nincs válasz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!