Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy tudnám eltíltani a...

Hogy tudnám eltíltani a mennyasszonyomat a rossz hatású barátnőjétől?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat találkoznak, fecsegnek, locsognak vihognak csak. Az utóbbi időben a mennyasszony nagyon elszemtelenedett. Nyilván a barátnője beszélte tele a fejét sok ostobasággal, hogy például ne teljesítse az utasításaimat.
2023. júl. 30. 07:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Miközben nyalod és már majdnem elélvezett, akkor utasítsd erre.

Vagy az is jó, hogy mikor szeretkezel vele és már majdnem elélveztél, akkor elkezded a barátnője nevét mondogatni, nyögve.

2023. júl. 30. 08:52
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
Újabb kamukérdés így vasárnap reggel? Unalmas... Miért nem mész ki a szabadba levegőzni? Foci, fagyi, lángos. Hidd el sokkal jobb mint kamukérdéseket írogatni erre az amúgy is nyomorult oldalra.
2023. júl. 30. 08:56
 13/21 anonim ***** válasza:
89%
A valóság az kisfiam, hogy neked valójában nincsen kit utasítgatni. 🤷‍♀️
2023. júl. 30. 09:05
 14/21 A kérdező kommentje:
Én konzervatív ember vagyok és nagyon rendesen bánok a párommal. A munkahelyen is végrehajtjuk a főnök utasítását, nem? Miért lenne máshogy a családfő esetében?
2023. júl. 30. 09:12
 15/21 anonim ***** válasza:
97%
Családfő, lol! 🤣Hol élsz te? A 19.században?Ma már nincsenek ilyenek, csak határozatlan, gyenge jellemű, elnőiesedett, vagy szimplán farokvezérelt kisfiúk. A nagybetűs férfi, aki valóban alkalmas volt családfőnek megszűnt jó ideje. A hisztis parancsolgatás meg amire te képes vagy, nem egyenlő ezzel.
2023. júl. 30. 09:24
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

14

Jaaaa, a barátnőd nem dolgozik? Ezt nem mondtad! Mertugye, csaladfőről akkor beszélünk, ha ELTARTOD a baratnődet.

2023. júl. 30. 09:35
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
A rossz hatású barátnők nagyon meg tudnak mérgezni egy párkapcsolatot. Ultimátumot kell neki adni, hogy vagy te, vagy a barátnője. Remélhetőleg téged választ, de ha nem, akkor is jobban jársz, mert a barátnője tönkretenné a kapcsolatotokat.
2023. júl. 30. 09:51
 18/21 anonim ***** válasza:
94%
🤣🤣🤣🤣
2023. júl. 30. 09:52
 19/21 anonim ***** válasza:
97%
Én csak simán jelentettem, mert egyértelműen provokáció. :D
2023. júl. 30. 10:09
 20/21 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem bőven ráérsz visszatérni erre a kérdésre akkor, ha majd ha nem csak a szüleid elől rejtegetett Playboy-ban látsz nőt közelről. Ja, és betöltöd legalább a 18-at. Szóval úgy 10 év múlva várunk itt!
2023. júl. 30. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!