Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ómen a randira, hagynom kellene?
Figyelt kérdés
Interneten ismerkedtünk meg, külsőre teljesen az esetem, de túlhajszolt időszakom volt munka terén is, és családom se könnyítette meg a helyzetem, van köztünk kisebb táv, kb 100 km, szerintem ez nem egy vészes.. az elején azt mondta nem zavarja a távolság egyáltalán, csak mivel elfoglalt voltam nem tudtam vele úgy kommunikálni, alap beszélgetésen kívül, mert mentálisan is kimerült voltam így azt mondta ne találkozzunk inkább mert messze élek, gondolom hogy ezért mondta.. mostanság több időm van rá mert levelezni szeretett volna, helyzettől független, és így hogy több időm lett most meg szeretne találkozni.. ez túl döcögős indításnak? Ebből még kisüthet valami jó? Vagy csak én vettem magamra oktalanul hogy visszamondta régebben a dolgokat, de nagyon rosszul esett hogy egy nappal előtte szólt. Lehet ilyen emberre építeni?2023. júl. 1. 10:32
1/4 anonim válasza:
Gondolom nem csetpartnert keres hanem aki többet is nyujt ennél.
Én se csetelgetnék a végtelenségekig meg aztán nyögvenyelve, nagy egyeztetések macera után egy randi valakivel, aztán azután is csetkapcsi. Tudod mikor kéne
2/4 anonim válasza:
Adott esélyt, mit akarsz még?
Menj el a randira, lehet jól sikerül, lehet nem. De nem lesz benned, hogy mi lett volna ha.
3/4 anonim válasza:
Azért a 100 km elég sok, nem olyan "pici távolság" az. Pici távolság az, amit gyalog max 2 óra alatt letudsz. Ahol már autóval kell menni, mert máshogy túl messze van, az már elég nagy távolság. De ezzel sincs baj, ha neked ez így jó. Esélyt mindenképp megér a dolog, maximum nem fog működni.
4/4 A kérdező kommentje:
3# nem azt írtam hogy pici távolság, hanem ezt hogy nem olyan vészes..
2023. júl. 1. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!