Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megkérdeztem tőle, hogy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérdeztem tőle, hogy mi van köztünk és kitért a válasz elől, hagynom kellene?

Figyelt kérdés

Találkozgatunk, programot csinalunk és O fizet. De mikor rákérdeztem akkor vagy kitért a válasz elől vagy azt mondta én mondjam meg

29N

2021. szept. 27. 17:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
Hát ezt ti érzitek, el mondtad neki hogy te mit érzel és gondolsz ,aztán tőle kellett volna megkérdezni és hozzátenni hogy legyen őszinte35 F
2021. szept. 27. 17:37
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Nem túl jó jel..
2021. szept. 27. 17:51
 3/13 anonim ***** válasza:
75%

Ebből csak nyüglődés lesz, inkább hagyd.

Egyébként egyértelműen azt akarja, hogy te fuss utána, te akarj vele járni, te legyél az, aki többre vágyik belőle és ennek hangot is ad.

Na az most egy másik kérdés, hogy kell-e ez neked.

2021. szept. 27. 20:45
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez neki elég, nem akar többet.
2021. szept. 27. 21:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Sok nincs, ha csak kávézgatni jártok. De ha nem akarsz tőle többet, miért nem mondod meg.
2021. szept. 27. 21:07
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Azt várja, hogy te mondjad, hogy csak elvagytok. Hogy utána majd mondhassa, hogy de hát te mondtad, amikor már többet akarsz. Ne számíts sokra tőle.
2021. szept. 27. 21:15
 7/13 A kérdező kommentje:
Voltunk moziban állatkertben...és most gondolkodom hogy lefekudjek e vele. Mert rajta érzem hogy már szeretné, de én ebben nem vagyok biztos hogy utána nem dobna e el
2021. szept. 28. 17:28
 8/13 anonim ***** válasza:
81%

Hogyan viselkedik veled? Érdeklődik, kedves, figyel rád? Volt már barátnője, milyen a csók, ölelés?

Tudtok beszélgetni?

2021. szept. 29. 07:35
 9/13 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem engedd el.
2021. szept. 29. 09:51
 10/13 anonim válasza:

Ebből tudod mi fog lenni?

Semmi!

Alkalmi kapcsolatnak jó leszel, mikor kedve szotyan elő veszi a számod és probléma megoldva. Addig ki nyalja a f... d, de miután meg kap, jön a kövi.

Saját tapasztalat és ő ég csak 22 lesz nem 29 mint mi!!!

2021. szept. 29. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!