Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MÉg csak 2 napja vagyok Tinderen, de rosszul vagyok és depis lettem ettől a túlingereltségtől, hagynom kéne?
Figyelt kérdés
ott az a rengeteg pasi, csak pörgetem pörgetem, nem bírok ennyit átnézni. ráadásul folyamatosan megszakadó chatek. vásárolni is utálok járni, nem bírom a sok holmit, a sok embert, a sok programot a valóéletben sem, mert itthonülős minimalista vagyok és hamar kifáraszt az ilyen. Hogy fogom így megtalálni az igazit?2021. júl. 9. 17:43
1/6 anonim válasza:
Csak az tud írni neked akivel matchelsz, ha tudod, hogy túl sok inger, napi két embert húzz csak jobbra és meg is van oldva, vagy ha beszélsz valakivel onnantól egyet se. Pont arra való az önismeret, hogy a segítségével számodra megfelelően irányítsd az életed.
2/6 anonim válasza:
Hagyd a tindert. Használj olyan társkeresőt, ahol jobban meg tudod szűrni a kínálatot.
3/6 anonim válasza:
Szerintem egy jófej csaj vagy, írom ezt heteró nőként.
Hagyd a Tindert, inkább hagyományos online társkeresőzz.
4/6 anonim válasza:
Randivonalat próbáld ki, ott kevesebben vannak és mivel fizetős az üzenet, nem ír rád mindenki.
5/6 anonim válasza:
Szerinten nem tud ellenálni annak, hogy napi 30 pasit jobbra húzzon:)
6/6 anonim válasza:
Talan ne huzz jobbra annyi embert amemnyivel nem birsz beszelgetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!