Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én vagyok túl naiv és hagynom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok túl naiv és hagynom kellene az egészet?

Figyelt kérdés

Adott egy fiú, akivel egy ideje beszélek. Jól indult minden, jól elvoltunk, már találkoztunk is, akkor szimpatikus voltam neki, és úgy láttam, hogy bejövök neki, bár ezt mondta is.

Viszont, most a dolgok semerre sem haladnak.

A találkozó sosem jön össze, mert valakinek sosem jó kettőnk közül.

Bár a problémám igazából teljesen más..

Egy ideje azt veszem észre, hogy folyamatosan hanyagol. Annyit látok csak, hogy Messengeren elérhető, de abszolút nem válaszol, csak több óránként, sőt az is előfordul, hogy csak reggel és este ír.

Mindig megmagyarázza, hogy neki nincs ideje, dolgozik, sport és stb, nem nyomkodja mindig a telefont. De érdekes, hogy a nők - ez még a szebb kifejezés - kihívó képei alatt egyből ott a neve a tetszikek között, hiába annyira elfoglalt. De ha valaki annyira elfoglalt, akkor erre miért van mégis ideje? Illetve, miért elérhető szinte állandóan? Az anyjával beszél, helyzetjelentés, vagy mégis micsoda?

Amikor megemlítem neki, hogy én hogy látom a dolgokat, hogy ez nem megy, egyre jobban hanyagol, mindig az a válasza, hogy ez nem így van, és én látom rosszul a dolgokat. Már elmondta, hogy egy fix embert szeretne maga mellé, de ebből a viselkedésből nekem mégsem az jön le.

Mellesleg szerintem meg ez az egész dolog nem elfoglaltság, hanem prioritás kérdése.

Szerintetek is én vagyok túl naiv és hagynom kellene? Annyira azt érzem, hogy csak szórakozik velem, és még millió lánynak leadja ezt a dumát, mellettem...

2022. márc. 25. 19:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hanyagold az ilyet

22L

2022. márc. 25. 19:04
 2/8 anonim ***** válasza:
63%

A találkozó sosem jön össze, mert valakinek sosem jó kettőnk közül.

Persze hogy nem jön össze, mert nem értek rá. Ő attól, hogy netezik, te pedig attól, hogy őt figyeled.

2022. márc. 25. 19:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a francba. Valószínűleg talonban tart.
2022. márc. 25. 19:06
 4/8 Noren1989 ***** válasza:
100%
Nyugodtan pattintsd le. #1 ismeri a helyzetet, nyugodtan hallgass rà.
2022. márc. 25. 19:18
 5/8 A kérdező kommentje:
#4 Igen, lehet ez lenne a megfelelő lépés, de amikor valakit megkedvelsz, és elkezdesz hozzá ragaszkodni, már nem ilyen egyszerű az egész, sajnos..
2022. márc. 25. 19:20
 6/8 Noren1989 ***** válasza:
100%
Én ilyenkor mérlegelek sajnos.
2022. márc. 25. 19:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes lenne egy kicsit visszafognod magad. Ne keresd pár napig, és akkor majd kiderül, mennyire akarja veled a kapcsolatot.
2022. márc. 25. 19:50
 8/8 anonim ***** válasza:
77%

Onlin3 kedveled Kedvelnéd mert írni se ír

Talonban tart

Ne várj rá

2022. márc. 25. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!