Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagynom kéne az egészet inkább?
Van egy srác, akit még másfél éve ismertem meg egy házibuliban, ott tök jól elvoltunk, majd elkezdtünk üzenetben is beszélgetni. Egyszer randiztunk is, meg utána elhívott szülinapját megünnepelni barátaival. Viszont ezek között mindig voltak több napos szünetek, mikor nem keresett, amikkel teljesen összezavart, hogy mit is akar. Végül rá is kérdeztem, hogy ő amúgy mit szeretne tőlem, mert elég zavarosnak tűnik számomra. Azt mondta, nem tudja. Ha jól emlékszem, utána nem is igazán beszéltünk.
Viszont egy hónapja megint megjelent a születésnapomkor, beszélgettünk kicsit, majd feldobta, hogy találkozzunk. Igent mondtam, de nem éltem még bele magam az egészbe a múltkor történtek miatt. Azóta háromszor is találkoztunk, mind ilyen 5-6 órásra sikeredett, jól is éreztem magam, flörtölgettünk meg elpoénkodtunk egymással.
Az elején úgy tűnt, hogy kezd alakulni a dolog, a találkozók után írta is, hogy jól érezte magát. De közben gyakran azt csinálta, hogy nem válaszolt az üzenetemre órákig. Először úgy voltam vele, hogy jó, biztos programja van/dolgozik, azért nem. Viszont később olyan is többször előfordult, hogy egy napig nem is ment rá az üzenetemre, (de közben sokszor elérhető volt). Rákérdeztem inkább, hogy történt-e valami vagy mi ennek az oka, hogy ezt csinálja. Azt mondta, hogy nincs semmi, ne haragudjak, nem direkt ignorál.
Ezen a ponton már úgy voltam vele, hogy jó, én nem erőltetem, ha akar valamit, majd jelentkezik. Majdnem egy hét csend után rám írt a napokban, (mikor már kezdtem elengedni), hogy na akkor találkozunk-e. Igent mondtam végül, a randi jó is volt, de nem haladunk semerre, azt érzem. Meg se csókolt még, (tavaly igen), pedig én próbáltam éreztetni, hogy szeretném. Az se került még szóba, hogy tavaly miért tűnt el vagy hogy most mi a helyzet kettőnkkel.
Ráadásul elkezdte mesélni nekem egyik randin, hogy hogy nyomult rá egy csaj múltkori bulin, meg hogy utána irogatott is neki (a csaj), de szerencsére már nem. De ha meg nem akart tőle semmit, miért nem küldte el őt rögtön? Meg miért meséli ezt el nekem?
Egyszóval megőrjít, hogy nem tudok rajta kiigazodni, hogy ennyiszer találkoztunk, ahol jól is éreztük magunkat, de utána meg sokszor ignorál. Talán én fújom fel a dolgokat? Vagy rá kéne kérdeznem, hogy mik a szándékai? Tartok tőle, hogy most se adna rendes választ. Vagy felesleges ebbe kapaszkodnom és hagynom kéne a fenébe az egészet, mielőtt még jobban a padlóra küld?
N valaszolt orakig?? Es akkor mi van? Nem mindenki van osszenove a telojaval...
Ismekedesi szalaszban sem kell egymas seggebe lenni.
Lazulj le es csak orulj ha taliztok es jol erzed magad. Ne varj el semmit. Nem mondanam h ismeritek egymast meg. Egyszeruen nem akarj olyat tole amit nem tud.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!