Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lehet barátok nélkül élni?

Lehet barátok nélkül élni?

Figyelt kérdés
Sajnos úgy alakult az életem, hogy kikoptak mellőlem a barátok. Eléggé megvisel. Hozzá lehet szokni?

2023. jún. 26. 01:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Utolso, egyetertek!! Mikor vegre leszoktam a gyorskajarol, szerintetek orult a baratnom? (Vele gyorskajaztunk mindig) Franciokat orult. Vegre teljes eletmodot valtottam es mar nem ettem gyorskajat vele, hanem vittem a sajat kajamat amit foztem, egy dobozban. Baromira nem orult. Ugy kezelt, mintha megbolondultam volna. (Akkor rajottem, hogy miert vannak errol videok, hogy etrend valtasnal sokan elveszítenej baratokat.) Aztan meg amikor kulfoldre koltoztem es neki nem sikerult ugyanez, szerintetek velem orult? Dehogy orult.

Egy masik baratnom meg aki sulyos depresszios es en is az voltam, mindig egyutt sirankoztunk, szerintetek orult amikor en vegre jobban lettem? Nem orult!

Es en nagyon megvalogattam a barataimat, en nem vagyok elnezo az emberekkel egyaltalan es igy is belefutottam ilyen dolgokba. Magyarul ok inkabb azt szerettek volna, hogy en is maradjak csak depresszios es zabaljam tovabb a gyorskajat. Mert ha ok nem tudnak valtoztatni, akkor en se valtoztassak. Baratsag ez? Nem hiszem. 30+ korosztaly vagyunk amugy mindannyian. Csak gondoltam elmeselem. Akinek nincsenek baratai es latnak barati tarsasagokat, kivulrol tok jonak tunhet, de valojaban Ezek nem oszinte dolgok. Es masoktol is hallottam ilyeneket, hogy az illeto elkezdett jol keresni (persze kemeny munkaval) es az irigyei a sajat baratai voltak. Eleg szomoru.

2023. jún. 29. 16:20
 22/26 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok. Azt akartam ebbol kihozni, hogy vannak emberek, akik akkor is melletted vannak, ha depresszios vagy es nincs penzed es sikertelen vagy es 300 kg vagy. De ok meg nem akarjak, hogy haladj vagy fejlodj barmiben is mert akkor elkezdenek eltunedezni melloled, mert nem birjak elviselni, hogy te haladsz, ok meg nem.

A masik fajta aki meg akkor marad melletted, ha sikeres vagy. Ha nem vagy az, akkor meg eltunnek.

Jobbnal jobb verziok.

2023. jún. 29. 16:26
 23/26 anonim ***** válasza:
62%
Egész életemben barátok nélkül éltem, és itt vagyok még valahogy...
2023. jún. 29. 18:35
 24/26 anonim ***** válasza:
Engem erdekelne, hogy ti hogy toltitek a szabadidotoket? Miket csinaltok? Es mindent egyedul?
2023. jún. 29. 18:45
 25/26 anonim ***** válasza:
#24 igen, mindent egyedül, vagy esetleg szüleimmel csinálunk programokat (társasjáték, séta a városban stb). Általában zene hallgatással kötöm le magam, emellett szoktam még rajzolni, színezi, filmet nézni, mikor mit.
2023. jún. 29. 18:57
 26/26 anonim válasza:
Ha lany vagy es huszas korosztaly, nyugodtan irhatsz,hasonlokeppen erzek en is jelenleg :) persze ha aktualis
2023. dec. 17. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!