Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lehet barátok nélkül élni?

Lehet barátok nélkül élni?

Figyelt kérdés
Sajnos úgy alakult az életem, hogy kikoptak mellőlem a barátok. Eléggé megvisel. Hozzá lehet szokni?

2023. jún. 26. 01:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Sosem voltak barátaim. Néha biztos jó lenne, de igazán nem érzem,hogy nagy hiányt szenvednék az életben emiatt.
2023. jún. 26. 07:06
 12/26 NTBS ***** válasza:
100%
Lehet, sőt lassan muszáj.
2023. jún. 26. 07:14
 13/26 anonim ***** válasza:
33%

Ha fejlődni akarsz szellemileg, akkor vagy tudósok lesznek a barátaid vagy senki.

Az átlag ember tiktok, insta, tetkó, fesztivál proli.

2023. jún. 26. 07:49
 14/26 anonim ***** válasza:
92%

Lehet, csak rossz. Mellőlem is kikoptak a barátok idővel. Bár korábban is volt olyan "barátnőm",akinek csak lelki szemetesláda voltam, aztán mikor félve megmondtam neki, hogy velem történt valami jó dolog,utána úgy eltűnt,hogy évek óta nem nyitotta meg az üzenetem. Én meg addig mindenben mellette voltam.

Ez volt nekem az utolsó nagy csalódás. Azóta nincsenek barátaim.

Pedig nagyon magányos vagyok így. Főleg, hogy itt a nyár, jó lenne programokat szervezni, menni valamerre. Tudom erre az lesz a válasz, hogy menjek egyedül. Na de nekem ahhoz nincs kedvem, hogy valahol szánalmasan üljek magamban,meg nézzem, hogy társaságok jól érzik magukat.

28N

2023. jún. 26. 08:48
 15/26 anonim ***** válasza:
82%

13

A kettő között azért elég széles a skála..

2023. jún. 26. 11:01
 16/26 anonim ***** válasza:
86%
41 éves vagyok, nem volt sosem tartós, hosszabbtávú kapcsolatom. Tehát meg lehet szokni, lehet így is élni.
2023. jún. 26. 18:44
 17/26 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet talalni igaz baratokat, de baromi keves van, es sokszor ok is el vannak foglalva a pasizassal/csajozassal meg ilyenek.

Nekem is volt par pofara eses sajnos. Legjobb ha az ember megtanulja jol erezni magat egyedul is, az a biztos.

2023. jún. 29. 04:44
 18/26 anonim ***** válasza:

9.

Igen, nekem is van! Kutya receptre. Vagy macska is lehet.

2023. jún. 29. 04:45
 19/26 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is a legjobb, ha feltalálja magát az ember egyedül is, jól érzi magát, boldog.
2023. jún. 29. 05:50
 20/26 anonim ***** válasza:
62%

Igen, nekem nem hiányzik, őszintén megmondom nekem egy felesleges stresszforrás lenne az életemben. Általában nagyon nehéz egy igazi mély barátságos kialakítani, sokszor a bajban derül ki, hogy sok jó barát valójában nem is az. Sokan lábtörlőnek használnak, aztán eldobnak, ha közben jönnek más emberek az életükbe.

Nyilván vannak kivételek, de nekem ez nem hiányzik, nem vágyok más lelki dolgait meghallgatni stb. Sokkal könnyebb az életem így, mondjuk alapból introvertált vagyok. Ennek ellenére nem unatkozok, mert bárhova elmegyek egyedül is, ahova társasággal mennék. Nem kell állandóan időpontot egyeztetni valakivel, hanem amikor kedvem van megyek amerre szeretnék. Én boldog vagyok így, de elhiszem, hogy valakinek igénye van barátságokra.

2023. jún. 29. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!