Szerintetek megéri külföldön dolgozni barátok nélkül?
Milyen messze van a másik hotel az elsőtől? Csak mert ha a barátaidat felveszik a másik ehlyre, problem solved, majd munka után találkoztok, nincs abban semmi.
Ha meg egyedül kellene menni.... hááát kemény, de én azt mondom tűzz ki egy időintervallumot, pl fél év, hogy azt teljesíteni akarod, aztán majd ha letelik az idő meglátod hogy vagy, hogy megy. Ha kimész, nem muszáj örökké ott maradni, az is sok tapasztalat, ha csak egy időre mész ki.
De kemény lesz, az biztos.
Arra visoznt ne számíts, hogy az angolod job blesz a spanyoloktól:D Ők se beszélik:D
Hát eléggé messze. Az a hotel ahová engem vettek fel az spanyolország alján van, és a másik hotel egy spanyol szigeten van.
De azért fogom gyakorolni az angolt mivel alapból azzal fogok kommunikálni amíg nem értek spanyolul és mégis az emberek többsége akik hotelben szálnak meg azok nem spanyolok lesznek.
Szerintem mindenképp menj ebbe ahova felvettek, próbáld ki, aztán ha úgy van később válthatsz te is vagy a barátaid is lehet találnak jobbat közelebb.
De ha ez egy jó munkahely akkor ez benne lesz az életrajzodban is és utána már könnyebv lesz köv jó helyre menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!