Általánosságban mennyire találjátok meg a közös hangot a veletek nem egy korosztályban lévő emberekkel?
A fiatalokkal sokkal jobban megtalálom.Még az ismeretlenekkel is,mindig is így volt.Talán az a titka,hogy nem nézem le őket és megadom a tiszteletet,mint embernek.
A saját korosztályom valahogy nincs egy hullámhosszon velem.
Volt 24 éves barátom is,pár éve.
54f
Nekem minden jó ismerösöm, barátom 30-40 közötti, 66 (N) éves vagyok.
A saját korosztályommal csak arról lehet beszélni, hogy éppen milyen betegségük van, mi fáj nekik, meg hogy mire nem jut pénz, illetve mit csinál a szomszéd valamelyik rokon, stb. ez meg engem nem érdekel.
Ahogy a 2-es is írja,ezért nincs korombeli barátom.
Akciós vásárlás,csekkfeladás,irigykedés másokra,pletykálás, gyerekeik és unokáik szidása,vagy dicsérgetése. Abszolút nem érdekel egyik sem. Anyámmal sem beszélek sűrűn éppen ezért.
Értelmes témák, humor ezeket nagyon díjazom:)
Nagyon jol. Az eletkorban sosem hittem. Illetve a mostani generacioval nem talalnam. A tortenelemben most van eloszor, hogy egy nemzedek nem tudja, miket mondanak, mirol hogyan beszelnek mas nemzedekek, a telefonkepernyo fixacio miatt.
Hiaba masok kulonbozo eletkorok, volt egy kozos nyelv. Ma ez eltunt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!