Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Általánosságban mennyire...

Általánosságban mennyire találjátok meg a közös hangot a veletek nem egy korosztályban lévő emberekkel?

Figyelt kérdés
Most elsősorban nem arra gondolok, hogy hetente párszor ebédszünetben elhülyültök fiatalabb vagy idősebb kollégákkal is. Hanem hogy mennyire jellemző, hogy a mindennapokban szorosabb, baráti kapcsolatot ápoltok velük?
2023. máj. 22. 19:17
 1/9 anonim ***** válasza:

A fiatalokkal sokkal jobban megtalálom.Még az ismeretlenekkel is,mindig is így volt.Talán az a titka,hogy nem nézem le őket és megadom a tiszteletet,mint embernek.

A saját korosztályom valahogy nincs egy hullámhosszon velem.

Volt 24 éves barátom is,pár éve.

54f

2023. máj. 22. 19:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem minden jó ismerösöm, barátom 30-40 közötti, 66 (N) éves vagyok.

A saját korosztályommal csak arról lehet beszélni, hogy éppen milyen betegségük van, mi fáj nekik, meg hogy mire nem jut pénz, illetve mit csinál a szomszéd valamelyik rokon, stb. ez meg engem nem érdekel.

2023. máj. 22. 19:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Az idősebbekkel jobban megtalálom a hangsúlyt, a fiatalokat kerülöm, mert nem tudok velük mit kezdeni.
2023. máj. 22. 19:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 2-es is írja,ezért nincs korombeli barátom.

Akciós vásárlás,csekkfeladás,irigykedés másokra,pletykálás, gyerekeik és unokáik szidása,vagy dicsérgetése. Abszolút nem érdekel egyik sem. Anyámmal sem beszélek sűrűn éppen ezért.

Értelmes témák, humor ezeket nagyon díjazom:)

2023. máj. 22. 19:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Szinte semennyire, 1-2 kiveten kivul. Szinte minden haverral max 5 ev kulonbsegek vannak
2023. máj. 22. 20:23
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon jol. Az eletkorban sosem hittem. Illetve a mostani generacioval nem talalnam. A tortenelemben most van eloszor, hogy egy nemzedek nem tudja, miket mondanak, mirol hogyan beszelnek mas nemzedekek, a telefonkepernyo fixacio miatt.

Hiaba masok kulonbozo eletkorok, volt egy kozos nyelv. Ma ez eltunt.

2023. máj. 22. 22:25
 7/9 anonim ***** válasza:
En 30 vagyok es azt latom, hogy nagyon sok korombeli mar tok unalmas, rozoga, oreges. Nemhogy a meg idosebbek. Inkabb ilyen 25 koruliekkel logok. Ugyis abban a korosztalyban csajozok
2023. máj. 22. 23:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Fiatallal és időssel is könnyen megtalálom a közös hangot. Egyébként ügyfelekkel dolgozom, mindenféle korosztállyal, mindenki kedvel, mert alapvetően szeretem az embereket, szeretek segíteni, tudok érdeklődő lenni.
2023. okt. 5. 08:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Van egy-két idióta, de nagy átlagban nagyon jól.
2023. okt. 5. 14:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!