Mit, és hogyan tegyek?
Figyelt kérdés
Van, de inkább volt egy nagyon-nagyon jó barátnőm. Mindent tud rólam. De tényleg mindent! Mint saját magamban, annyira megbíztam benne. Sajnos rá kellett jöjjek, hogy életem legeslegnagyobb hibáját követtem el vele…olyan információkat tud rólam, ami nem csak a házasságomat, de a munkahelyemet, az édesanyámmal (ha megtud rólam pár dolgot, soha nem áll többet velem szóba) való kapcsolatomat is bombaként tudja rombantani. Viszont én ezt a barátságot örökre zárni akarom, és elfelejteni. Én is tudok róla egy csomó mindent. De én soha nem tudnék ártani neki. Sajnos nagyon naiv, és a jelenlegi szeretője teljesen ellenem hangolta, kifordult önmagából. Próbáltam helyre tenni, észhez téríteni, de nem tudom. És már nem is akarom. Mindennap rettegek, hogy teríti a lapokat. Gyűlölöm ezt az egész érzést, és rettegést. Mit tudok tenni, hogy ne ártson nekem? Mert oké, elmondhat pár dolgot az ember, de neki ott van írásban is minden. Sajnos tényleg képes lesz rá…hiszen már tudom, hogy pár embernek elmondott bizonyos információkat rólam…nov. 3. 00:54
1/3 anonim válasza:
Ha már úgy élsz, hogy az nem vállalható, akkor majd legközelebb nem fogsz róla mindenkinek fecsegni:) De tényleg. Jó lecke ez. Akinek fontos, hogy mit mondanak róla, az vigyázzon mit mond el másoknak.
2/3 anonim válasza:
Cseréld le a szeretődet az övére.
Sakk-matt mindenkinek.
3/3 anonim válasza:
Nem kell olyat feltételezni ami nem fedi a valóságot. Ha làtsz olyat ami arra utal, akkor lehet vitatkozni. Egy normális nő nem beszéli ki azt akit szeret és megbecsül. Félreèrtések voltak arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!