Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 30 felettiek! Vannak barátaitok?

30 felettiek! Vannak barátaitok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már nagyon elkeserit, de nincsenek igaz barátaim. Egyikben jobban csalódtam, mint a másikban. Az egyik össze jött a hátam mögött a párommal, a másik csak akkor keres, ha bajban van. A harmadikkal egyszerűen nem tudok beszélgetni, csak panaszkodik, panaszkodik. Nyitott vagyok, keresem a társaságát másoknak, de annyiba is marad. Nem kíváncsiak rám, nem hívnak sehova, nem töltenek időt velem. Olyan haverok vannak, akikkel néha elmegyek kicsit, de ők csak ilyen kirándulós társaság, nem barátok. Ha gyerek miatt nem megyek el, de át hívom őket, akkor is inkább passzolják ezt a meglátogatós programot. Csak kirándulásra, szórakozásra vevők, össze ülni nem . Szóval feladom. :/

Ti hogy vagytok a barátokkal? Nem csak a család miatt koptak meg! Előtte se volt egyszerű..

35/N

nov. 2. 17:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%
Nincsenek. 31F
nov. 2. 17:14
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek és igazából nem is voltak soha, csak azt hittem.

36/N

nov. 2. 17:16
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek. Itt szoktam néha beszélgetni random emberekkel, ami 2* volt hosszabbtávú. (F42)
nov. 2. 17:17
 4/19 anonim ***** válasza:
66%

Vannak, egy nagyobb társaság még gimiből, velük hetente beszélgetünk, játszunk egy estét, 1-2 havonta találkozunk. Sok a baba, ezért nehezebb koordinálni már.

Egyetemi társasággal szintén 6-8x találkozunk évente. Napi szinten megy a marhulás chaten.

Ezen kívül egy-egy kósza barátság maradt még meg ilyen olyan csatornákon át.

Összességében szerencsém volt, mindkét társaságban van egy-egy összetartó ember, aki nyomja az interakciót és szervezi a talikat.

nov. 2. 17:17
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
ja, és 35F, előző voltam
nov. 2. 17:18
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem.nulla. Mindig is teljesen reménytelen voltam ezzel kapcsolatban, gyerekkorom óta. De egyébként nem is hiszek a barátságban. Hogy is bízhatnál meg egy egykoron vadidegen emberben?

Meg az Emberek minimum 80 százalékát segghülyének találom és mindig is annak találtam úgyhogy amúgy a legtöbb ember kvára irritál

nov. 2. 17:19
 7/19 anonim ***** válasza:
73%

"Az egyik össze jött a hátam mögött a párommal, a másik csak akkor keres, ha bajban van. A harmadikkal egyszerűen nem tudok beszélgetni, csak panaszkodik, panaszkodik. Nyitott vagyok, keresem a társaságát másoknak, de annyiba is marad. Nem kíváncsiak rám, nem hívnak sehova, nem töltenek időt velem."

Ez az átlag!

nov. 2. 17:19
 8/19 anonim ***** válasza:
79%
Legalább 20 évem ment rá erre a konzekvenciára.
nov. 2. 17:20
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából nekem is csak ilyenek vannak.

Évente 2-3 alkalommal egy fesztivál esetleg és ennyi.

Számítani már nem számíthatok senkire. Szétszéledt mindenki aki annak mondható volt...gyerekek lettek, elköltöztek, vagy én elköltöztem, másik munkahely más időbeosztás...

nov. 2. 17:27
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
nincsenek.
nov. 2. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!