Főleg 30 felettiek: másnak sincs már igénye arra, hogy úgy találkozzatok barátokkal (különösen, ha már ritkán tudtok), hogy kiültök valahova (pl. park), és úgy isztok meg 1-2 sört, hanem inkább beültök valami sörözőbe, vagy kajáldába, étterembe?
Elég érdekes ez,mert minden barátom,amikor párja lett, megnősült onnantól anyuci mellől nem mer elmozdulni, otthon kell lenni, még hét végén is.Ha nem, akkor anyuci veri a cirkuszt.
Van amelyik barátommal három, van amelyikkel másfél éve csak írogatok.Mert papucsok lettek.Még hozzám sem jönnek fel,ha egy kártyapartit javaslok dumával.
Én egyik barátommal komolyabb programokat szervezek, két introvertált lánybarátomhoz átmegyek trécselni, illetve egyedül is járok túrázni - akár több napra is, mindemellett egy ritkábban összejáró koktélos-társasjátékos társaság is van. Mindeközben van párom, nyilván vele is vannak programok, néha vannak átfedések a többiekkel. Úgyhogy én élek rendesen és huszonévesnek érzem magamat. :-) (Gyerek nem várható.)
34/F
Nálunk a parkokban többnyire csak a ciguk ülnek ki csapatokban,meg a csövesek.
Tehát nem,nincs kedvem csatlakozni. Biztonságosabb beülni valahova.
Én a szabadban is szeretek beszélgetni, de ha van sör, legyen mosdó, mert korsónként kb kétszer kell.
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!