Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan dolgozzam fel ezt?

Hogyan dolgozzam fel ezt?

Figyelt kérdés
Megismertem pár hónapja egy szociális munkást a helyi Klinikán, akihez nagyon elkezdtem kötődni, barátként. Mikor ezt megtudta hogy milyen érzelmeim vannak akkor rögtön kezdett elzárkózni, és az fáj nekem hogy én egyszer se kaptam lehetőséget hogy átbeszéljük ezt, ő lezártnak tekinti a dolgot. Pedig tényleg nagyon türelmes voltam hozzá. De szakemberként neki tudni kell ezt kezelni, és felelőtlenül igérgetett, azt mondta keres másik szociális munkást nekem, most még azt mondja sajnos nincs. Úgy érzem nem kéne azért engem büntetni mert érzelmeim vannak. Hagy ne legyek én ezért hibás. Különben is ehhez két ember kell. Ő mutatott jeleket, amiből én gondolhattam ez lehet barátság. Ő egyoldalúan ír smst, vagy messengert, de arra nem ad lehetőséget hogy reagáljak. Hogy tudnék magamnak találni olyan segitőt aki kéthetente leülhetek beszélgetni egyet őszintén és tabuk nélkül? Mindenképpen férfi kellene, nőnek nem tudok úgy megnyílni. 32 éves vagyok amúgy , szkizofrén
2023. ápr. 14. 22:47
 1/3 anonim ***** válasza:
77%

Egy pszichológus is sokat tudna segíteni (egy normális) én drog függő vagyok és depressziós is..de kb mindent megosztok vele…ez megy már 5 éve lassan a barátom lesz.

Sokat segít…egyszer le is szedett a cuccról stb de még mindig neki mondom el a legnagyobb problémákat…és tud is segíteni

2023. ápr. 14. 22:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem volt már ez a kérdés nemrég?
2023. ápr. 14. 23:24
 3/3 anonim ***** válasza:
65%

Pszichológus, pszichiáter.

Ha a beszélgetés segít, akkor szívesen beszélgetek veled, írj ha gondolod

2023. ápr. 15. 08:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!