Érzi màs is fàrasztónak a baràtkozàsokat?
Pl.szazszor meg van beszelve,lemondva,modositva,igergetve...mire egyszer megvalosul.En mar ot nem hivom,ha o hiv nem veszem olyan komolyan.O nem annyira kozeli.
Van mas aki kozelibb.Vannak olyan idoszakai surun ismetlodik,hogy o par hetig nem kezdemenyez talalkozast.Irni szokott,sokat is van hogy ket orat is lelkizunk irasban.Az elfoglaltsag,faradsag nem lehet kifogas.Talalkozik masokkal is olyankor.Es jon az olyasmi hogy faradt vagyok,osszekell szedni magam,zsufolt lesz a hetem,stb.Most epp rafigyelek mennyi ido hogy o kerdezzen meg es ugy fogom csinalni en is.Faraszto nagyon.Neha jobb inkabb egyedul,nyugalomban minthogy ilyesmiken gondolkozzak.En is elfoglalt vagyok de ha akarok tudok idot szakitani.Nekem ez ugy lenne jo baratsag ha hetente masfel hetente talalkoznank legalabb egyszer.
Kiégtem e téren.
Bizalmatlan vagyok.
De így kevesebb az esély, hogy hátba szúrjanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!