Heteroszexuálisok, ha a baráti társaságban kiderül, hogy valaki aszexuális akkor azt hogyan reagálnátok le?
Figyelt kérdés
Legelőször mit reagálnál? Hülyének néznéd vagy elfogadnád az orientációját?2023. márc. 6. 06:18
11/14 anonim válasza:
Nem szoktam más szexualitásával foglalkozni.
Kivételt képeznek persze olyan esetek, amikor valaki jogilag (pl. nemi erőszak) vagy erkölcsileg (pl. megcsalás) elítélhető.
És persze akkor, amikor mondjuk a másik szexuálisan érdekel.
12/14 anonim válasza:
Kb. az lenne a reakcióm, hogy "OK". Bennem fel sem merülne, hogy egy olyan dolog, amit el kellene fogadni - más ember nem lett tőle, ugyanolyan barátom, mint addig.
13/14 anonim válasza:
Abszolút nem zavarna, nem sajnálnám, nem nézném le és nem is alkotnék véleményt. Az ő élete, nekem annyi lenne a fontos, hogy jól érezze magát. Az zavarna csak, ha látnám, hogy emiatt gyötrődik, akkor támogatnám, hogy elfogadja magát úgy, ahogy van. Nem értem miért kellene ráerőltetni olyan dolgokat, amiket nem akar.
14/14 anonim válasza:
Nem zavar az ő dolga, de amikor a lányokról beszélgetek egy barátommal hogy milyen jó lenne ha megölelnénk/megcsókolnánk és ő kifejezi nem tetszését a témának és direkt jön oda és kezd el fújolni, akkor azért felmegy bennem a pumpa
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!