Ha csendes vagy és még csúnya is akkor idő kérdése csak és mindenhonnan kiutálnak?
45
Igen de annyira idegesítő és frusztráló, hogy mindig nekem kell megalázkodnom holott ők az egybites kis intoleráns, kiközösítő majmok és nem veszik észre magukat.0
47
Igen, ha nem vagy csúnya akkor a csendesség a következő amivel folyton problémájuk akad. A gond az, hogy ha megszokják, hogy csendes vagy akkor nem tartanak tőled és bármeddig elmennek, gyakran levegőnek néznek, elbeszélnek melletted, mintha ott sem lennél, nem kíváncsiak rád majd rád fogják, hogy beképzelt vagy és szarsz rájuk. Igazi patkány viselkedés. És nem veszik észre magukat.
Meg megjátszani magam az egyenlő a folyamatos elnyomással. Úgy valóban nem érdemes élni, inkább a halál.
Viszont így, hogy hű vagyok magamhoz az élet maga a pokol.
Tehát jelenleg pokol és halál közt vacilálok. Nem túl jó opciók. Nem tudok és nem akarok olyan lenni mint más, mert én ÉN vagyok, és a légynek sem tudok ártani ezért elvárom az emberséges bánásmódot teljes joggal!
Érdekes, én is csendes vagyok, volt, hogy reggel felvettem a fülest, este levettem és hazamentem, mégsem bszogatott senki.
Persze ha kérdeztek vagy hozzámszóltak akkor normálisan válaszoltam, segítettem ha kérték stb...
Lehet normális helyet kéne keresned.
50
Az esetek többségében nincs miből válogatni, nem kívánságműsor az élet.
46
Hány embernek van végzettsége okostojás?
Nekem van de még így sem kívánságműsor az élet mert minden állásra 1000-en jelentkeznek s ezek közül egy párnak kapcsolatai is vannak.
Hogyhogy hány embernek van végzettsége?
Aki csinált szakmát vagy egyetemen, annak van. És szerintem ők vannak többen...
Tény, most eléggé beállt a munkaerőpiac, de általánosságba véve azért nem egyetlen munkahely van a világon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!