Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha csendes vagy és még csúnya...

Ha csendes vagy és még csúnya is akkor idő kérdése csak és mindenhonnan kiutálnak?

Figyelt kérdés
Ilyen az ember?
2023. febr. 15. 10:17
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
34%
Nem, nem ezért utálnak ki mindenhonnan. Nyugodtan befejezheted mindenki más hibáztatását és elkeudzdheted magadban keresni a problémát.
2023. febr. 15. 10:26
 2/48 A kérdező kommentje:

1

De mi bennem a probléma? Hogy kedves vagyok?

Hogy becsületes vagyok?

Hogy nem kötekedem másokkal?

Hogy nem vágok fel?

Hogy szerény vagyok?

Ezek problémák lennének?

2023. febr. 15. 10:28
 3/48 anonim ***** válasza:
16%
Nem.
2023. febr. 15. 10:29
 4/48 anonim ***** válasza:
27%

Ne haragudj, de szerény nem vagy azok alapján, ahogy itt fényezed magad. :D ("Becsületes vagyok, nem kötekedem, nem vágok fel, csendes vagyok, kedves vagyok...") Ezek után odatenni, hogy szerény vagy. :D :D :D

Ajjjajjaj. Van itt baj. Magyarul mindenki hülye csak te vagy helikopter.

2023. febr. 15. 10:31
 5/48 anonim ***** válasza:
20%

Ha az ember egy társaságban van, közösségben, ott bele kell folyni a beszélgetésekbe, alkalmazkodni kell a társasághoz.

Ha magának való az ember és nem kommunikál, nem beszélget, nem szól hozzá, akkor úgy is gondolhatják a többiek, hogy ezaz illető maximálisan lesz**arja őket, nem is kíváncsi rájuk, hogy ezaz egész egy teher számára, csak muszáj az egész.

És ha emellett még nem is nézel ki túl jól, akkor még a szerencsétlen jelzőt is rád rakják.

külsőtől függetlenül, lehetsz vicces, jókedvű, beszélgetős, érdeklődő...maximum nem fogsz összejönni onnan senkivel.

De ha ennyire csendes vagy, akkor az sem igazán számít, hogy elmész e ezekre vagy sem.

De van egy olyan oldala is, hogy.... "ha nem mész el köcsög vagy, ha elmész maximálisan lesz**rják"

Szóval! A lényeg!

Amíg az ember egy adott munkahelyen dolgozik egy közegben, ott muszáj alkalmazkodnia, muszáj a többiekkel beszélgetni, részt venni , belefolyni a témákba társalgásokba.

2023. febr. 15. 10:35
 6/48 A kérdező kommentje:

4

De ha ilyen vagyok, mert van önismeretem akkor mit írjak? Az ellenkezőjét?

És még ilyen emberek beszélnek egészséges önértékelésről, amikor csak az arrogáns nagyképű szépeket látjátok magabiztosnak, a többiek csak nagyképűek ugye.

2023. febr. 15. 10:36
 7/48 A kérdező kommentje:

5

Ez a fajta kényszer nincs ínyemre.

Talán direkt nem beszélek mert tudom, hogy ki van ez kényszerítve? Lehet.

2023. febr. 15. 10:41
 8/48 anonim ***** válasza:
15%

9eske, te ne szólogassál be nekem, mert nem hozzád beszélek, és ezen nem is szeretnék változtatni. A Kérdezőnek írj, ne más Válaszolónak. Nem egymással kell beszélgetnünk.

Kérdező, te med vedd észre, hogy mindenki lenézése nem megoldás a problémádra. Azt hiszed, hogy te tökéletes vagy, csak a világ összeesküdött ellened. Hát nem.

2023. febr. 15. 10:49
 9/48 anonim ***** válasza:
64%
10-es pont ugyanez igaz rád is..
2023. febr. 15. 10:52
 10/48 anonim ***** válasza:
60%
Ne foglalkozz az emberekkel, azokat mindig is utálni fogják, aki mer másmilyen lenni, aki nem áll be a sorba birkának, légy önmagad, ez a legfontosabb. Én is ilyen vagyok, szarok az emberekre, olyan unalmasak amúgyis, a vicceik is tök sablonosak, a témájuk is az, olyan totál korlátozott a gondolkodásuk a telefon, a média a politika miatt, hogy az borzasztó, én ilyen közösségben nem veszek részt, bemegyek dolgozni, mert kell a pénz, csak az érdeket nézem, más meg felőlem meg is dögölhet.
2023. febr. 15. 11:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!