Ha csendes vagy és még csúnya is akkor idő kérdése csak és mindenhonnan kiutálnak?
1
De mi bennem a probléma? Hogy kedves vagyok?
Hogy becsületes vagyok?
Hogy nem kötekedem másokkal?
Hogy nem vágok fel?
Hogy szerény vagyok?
Ezek problémák lennének?
Ne haragudj, de szerény nem vagy azok alapján, ahogy itt fényezed magad. :D ("Becsületes vagyok, nem kötekedem, nem vágok fel, csendes vagyok, kedves vagyok...") Ezek után odatenni, hogy szerény vagy. :D :D :D
Ajjjajjaj. Van itt baj. Magyarul mindenki hülye csak te vagy helikopter.
Ha az ember egy társaságban van, közösségben, ott bele kell folyni a beszélgetésekbe, alkalmazkodni kell a társasághoz.
Ha magának való az ember és nem kommunikál, nem beszélget, nem szól hozzá, akkor úgy is gondolhatják a többiek, hogy ezaz illető maximálisan lesz**arja őket, nem is kíváncsi rájuk, hogy ezaz egész egy teher számára, csak muszáj az egész.
És ha emellett még nem is nézel ki túl jól, akkor még a szerencsétlen jelzőt is rád rakják.
külsőtől függetlenül, lehetsz vicces, jókedvű, beszélgetős, érdeklődő...maximum nem fogsz összejönni onnan senkivel.
De ha ennyire csendes vagy, akkor az sem igazán számít, hogy elmész e ezekre vagy sem.
De van egy olyan oldala is, hogy.... "ha nem mész el köcsög vagy, ha elmész maximálisan lesz**rják"
Szóval! A lényeg!
Amíg az ember egy adott munkahelyen dolgozik egy közegben, ott muszáj alkalmazkodnia, muszáj a többiekkel beszélgetni, részt venni , belefolyni a témákba társalgásokba.
4
De ha ilyen vagyok, mert van önismeretem akkor mit írjak? Az ellenkezőjét?
És még ilyen emberek beszélnek egészséges önértékelésről, amikor csak az arrogáns nagyképű szépeket látjátok magabiztosnak, a többiek csak nagyképűek ugye.
5
Ez a fajta kényszer nincs ínyemre.
Talán direkt nem beszélek mert tudom, hogy ki van ez kényszerítve? Lehet.
9eske, te ne szólogassál be nekem, mert nem hozzád beszélek, és ezen nem is szeretnék változtatni. A Kérdezőnek írj, ne más Válaszolónak. Nem egymással kell beszélgetnünk.
Kérdező, te med vedd észre, hogy mindenki lenézése nem megoldás a problémádra. Azt hiszed, hogy te tökéletes vagy, csak a világ összeesküdött ellened. Hát nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!