Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha csendes vagy és még csúnya...

Ha csendes vagy és még csúnya is akkor idő kérdése csak és mindenhonnan kiutálnak?

Figyelt kérdés
Ilyen az ember?
2023. febr. 15. 10:17
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

Ooc, ez a válasz szekció tökéletes példája annak, miért kellene össznépien átszoknunk a válaszok idejének taggelésére a sorszám helyett, mert így utólag visszaolvasva, egy büdős szót se értek abból, mi történt itt :')

Kérdező, az a nagy igazság, hogy az embereknek általában kialakul a baráti körük, és azon kívül nem igazán akarnak erőfeszítéseket tenni. Én is úgy megyek be a mekibe évek óta, hogy 2 sajtburger és egy négyes nuggets, hiába tudom hogy létezik x másik kaja is. Semmi bajom azokkal a kajákkal, csak már tudom hogy amit kérek az jó, megszoktam, magától értetődő. Ahhoz, hogy változtassak, történnie kell valaminek, pl be kell hogy vezessenek egy menüt, amiben van halas kukoricasalátás burger is a sajtburger meg a nuggets mellett, és jóval olcsóbb mint a szokásos pakkom. Visszafordítva ezt a helyzetedre, neked kell odamenned és meggyőznöd azokat az embereket, hogy ők nagyon szeretnének veled barátkozni, csak még nem tudják. Azzal, hogy vagy, mint a befőtt, semmi nem fog változni, mert ők jók úgy ahogy vannak, miért változtatnának?

2023. febr. 15. 12:57
 22/48 anonim ***** válasza:
79%
Nem kiutalnak, de minek hivjanak ha nem haverkodsz veluk 🤷 Keress magadhoz hasonlo embereket akikkel kijosz
2023. febr. 15. 14:08
 23/48 A kérdező kommentje:

21

Félreérted. Nem akarom, hogy barátkozzanak velem csak hagyjanak élni ennyi.

Ne kezdjenek fölényeskedni, provokálni, belém rúgni, hátam mögött hazugságokat terjeszteni rólam, rám sózni egy rakat munkát amit lusták elvégezni mert helyette csevegni szeretnének egymással és hasonlók.

Ha tiszteleten alapuló távolságtartás lenne egy szót nem szólnék de valamiért mindig beleállnak az emberbe, totál provokálatlanul.

2023. febr. 15. 14:44
 24/48 A kérdező kommentje:

12

“ Ennek ellenére nem utálnak ki. Csak simán kihagynak mindenféle érzelmi vonatkozás nélkül. Nem tudnak rólad semmit, te nem is óhajtasz megosztani semmit... Mit vársz?

RÁadásul miért mások feladata lenne téged bekapcsolni bárhova? Az ember a saját élete ura, ha azt akarod, hogy barátaid legyenek, neked kell tenned érte, nem másnak.”

Sajnos kiutálnak, nem elég nekik a semlegesség. Ha nem velük akkor ellenük vagy mert egy biten működnek mint rovarok. Ezért is tettem fel a kérdést, hogy miért utálnak ki, mert ez a problémám, hogy nem hagynak létezni, keresztbe tesznek, direkt nem csinálják meg amire szükségem lenne a munkámhoz, ha ők kérnek valamit akkor hamar gyorsan 5 perc alatt kell másképp egy alattomos, nagyképű, rosszindulatú féreg vagyok.

Ha csak annyi lenne, hogy nem kíváncsiak rám nem beszélgetnek velem egy szót nem szólnék mert munkahelyhez én is így állok ez lenne a normális, hogy nem barátkozni mész oda, hanem, hogy ki tudd fizetni a számláid, albérletet stb, tehát egy kényszerhelyzet, minek még pokollá tenni egymás életét emellett.

Undorító, buta és gusztustalan emberek amiért így viselkednek, gondolkodnak.

2023. febr. 15. 14:53
 25/48 anonim ***** válasza:
52%

Tehhát benne vagy egy közösségben - mert akár akarod, akár nem, benne vagy, hisz együtt vagy velük - de nem vagy hajlandó úgy viselkedni, mintha közösségben lennél.

Hát bocs...

Értem én, hogy a munka apénzért van, ez tény, de sajnos vagy nem sajnos mások is vannak azon a munkahelyen akikkel ráadásul össze kell dolgozz.

Ha nem tudsz emberekkel együtt létezni, akkor indíts saját vállalkozást egyedül.

Ha meg nem vonulsz el tőlük, akkor tanulj meg együtt működni velük.

2023. febr. 15. 15:01
 26/48 anonim ***** válasza:
Mert nem tisztelnek meg kedvelnek. Ense ugyanazt valaszolom mindenkinek. Ha nem birom meg nem a fonokom akkor siman lehet h meg se csinalom, figyelembe se veszem. Ha semleges akkor normalis vagyok meg segitokesz, de nem a sajat rovasomra. Ha meg birom nagyon akkor akar kette is szakadok h segitsek
2023. febr. 15. 15:07
 27/48 anonim ***** válasza:
47%
A stílusodat tekintve egyáltalán nem csodálom, ha bántanak.
2023. febr. 15. 15:11
 28/48 anonim ***** válasza:
0%

"Mi a baj a stílusommal?"

Minden egyes megnyilvánulásod. :D

Káromkodsz, mint a kocsis, beszólsz mindenkinek, okoskodsz és nyavalyogsz... soroljam??

2023. febr. 15. 15:36
 29/48 A kérdező kommentje:

30

De okkal öcskös. Kifejtettem az okait, olvasd csak el.

2023. febr. 15. 15:39
 30/48 anonim ***** válasza:
47%
"Öcskös" az anyád.
2023. febr. 15. 15:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!