Extrovertált, sokat beszélő emberek, ti okosabbnak gondoljátok magatokat a csendes embereknél? Most őszintén...
Nekem volt egy osztálytársam aki sosem beszélt, okosnak gondoltan amig meg nem 'ismertem'. mindenbol szar jegye volt egyébként és csapat feladatoknál látszott hogy fogalma sincs semmiről.
De egyenként kinézet alapján elobb hiszek valakit okosnak vagy nem okosnak
De egyenként kinézet alapján elobb hiszek valakit okosnak vagy nem okosnak
Akkor még azoknál is ostobább vagy akik "csupán" beszédesség alapján ítélik ezt meg.
Amig nincs róla infóm addig ez alapján probalom valahova sorolni.
Tudom hogy alaptalan de attól még alakítok ki róla véleményt, ez egyáltalán nem azon múlik ki ostoba es ki nem...
Kinézet és okosság közt ugyan annyi az összefüggés mint csendesség és okosság közt.
A szép embereket amugy is jobban elismerik, mert az már 2 jó tulajdonság. Ez önbizalmat ad nekik, ezek összessége miatt pedig okosabbnak tűnnek.
Tádáá igy függ össze a kettő.
(Am kerdezo teged ostobanak gondollak, fogadjunk csunya is vagy) :P
Nem tartom magam okosabbnak. Régen, kiskamasz koromban beképzeltnek gondoltam mindig az introvertáltakat, mindig azthittem, hogy azért nem akarnak annyit társulni velem vagy más hozzám hasonlókkal, mert többnek gondolják magukat. De ezt szerencsére kinőttem. Ismerek visszahúzódó emberben is okosat és butát is, extrovertáltban épp úgy.
Mondjuk, ahogy szalad az idő, azon kapom magam, hogy kezdek egyre kevésbé extrovertált lenni. :D Már jóles
Hoppá, folytatom: szóval már jólesik munka, hosszú nap után otthon leülni, olvasgatni, főzni valamit stb. Ez az utóbbi 1-2 évben jött elő, régen állandóan izegtem-mozogtam ide-ide, emberekkel voltam. Persze ma sem vetek meg egy jó társaságot. Viszont ha emberek közt vagyok, akkor folyton jár a szám:P
23/lány
10
Úgy beszélsz mint egy 48 éves :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!