Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért viselkednek velem úgy,...

Miért viselkednek velem úgy, mintha beteg lennék?

Figyelt kérdés

Nagyon csendes, visszahúzódó ember vagyok. Nem azért, mert utálom az embereket. Nem utálom őket egyáltalán, viszont az utóbbi időben már nagyon elegem van abból, hogy úgy kezelik a személyiségem, az egész lényem, mintha egy probléma lenne, amit meg kell oldani. Mintha valamiféle vírust kaptam volna el, amiből azonnali hatállyal ki kell kúrálni. Gyűlölök a középpontban lenni. Van egyébként előzménye, amiért ilyen magamnak való lettem, alapból nem voltam ilyen. Ilyenné váltam az évek során. Ebben a társadalomban miért csak az extrovertált emberek kaphatnak helyet? Nagyon nyomasztó, hogy tulajdonképpen semmi rosszat nem teszel, és nem is akarsz még csak véletlenül sem ártani senkinek, mégis azt kapod, hogy rossz vagy és változnod kell.

18F

2020. jan. 24. 20:41
 1/2 anonim ***** válasza:
19%

Akik ismernek, azok betegnek tartanak.

Mi nem ismerünk. Lehet, érdemes lenne figyelni a környezeted jelzéseire.

2020. jan. 24. 21:02
 2/2 anonim ***** válasza:
64%

"Ebben a társadalomban miért csak az extrovertált emberek kaphatnak helyet?"

Ha ez megnyugtat,őket sem szereti mindenki,max.nem mondják a szemükbe.Egy csendes emberről azt feltételezik,hogy nem tud magáért kiállni,ezért könnyebb célpontnak tartják.Legyél határozottabb,ne akarj mindenáron jó ember lenni.

2020. jan. 25. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!