Ha csendes vagy és még csúnya is akkor idő kérdése csak és mindenhonnan kiutálnak?
Igen, éppen ezért én sem szeretnék veled beszélgetni. Baromira nem érdekel, mit gondolsz rólam, úgyhogy lépj túl. Görgess. Ne válaszolj nekem.
A Kérdezővel kapcsolatos válaszomhoz semmi közöd. Nekem nincs bajom magammal, tele vagyok barátokkal, én tudok emberekkel beszélni, és nem nézek hülyének mindenkit.
Ez a kérdés nem rólam szól, ezért leszel kedves nem is velem foglalkozni.
Tehát a külsőd nem vonzó, a belső értékeidet meg nem mutatod meg.
Hát... most erre mit mondjak? Ha semmi nincs ami alapján le lehet indulni veled kapcsolatban, mit vársz? Te talán olyan könnyen kapcsolódsz olyan emberekhez akikről csak annyit tudsz, hogy léteznek? Kétlem.
Ennek ellenére nem utálnak ki. Csak simán kihagynak mindenféle érzelmi vonatkozás nélkül. Nem tudnak rólad semmit, te nem is óhajtasz megosztani semmit... Mit vársz?
RÁadásul miért mások feladata lenne téged bekapcsolni bárhova? Az ember a saját élete ura, ha azt akarod, hogy barátaid legyenek, neked kell tenned érte, nem másnak.
Nekem van olyan munkahelyi barátom akivel a legjobb programunk az, hogy lefőzzük a (3in1) kávét, leülünk egy félreeső asztalhoz és egy krva szó nélkül csak ott ülünk és tök jó.
De ehhez az kellett, hogy előtte beszéljünk és megismerjük egymást annyira, hogy tudjuk, hogy ez nem kínos csönd, hanem megértő csönd:D
17, és miből feltételezed, hogy a jelenlévők közül senki nem barátkozik a fent felsorolt tulajdonságokkal rendelkező emberekkel?
Csak mert én pl szoktam, hisz én is hasonló kaliberű vagyok.
Viszont ha valakivel nem lehet beszélgetni, akkor azzal én se tudok barátkozni. Ha csak tőmondatokban válaszol, nem reagál érdemben, akkor azt úgy veszem leráz és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!