Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha csendes vagy és még csúnya...

Ha csendes vagy és még csúnya is akkor idő kérdése csak és mindenhonnan kiutálnak?

Figyelt kérdés
Ilyen az ember?
2023. febr. 15. 10:17
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
52%
Lol ki segit annak akit vmiert nem bir 🤦 Nekem is van olyan kollegam akit nem birok es mar konfrontalodtunk is.. bar meg se kernenk egymast semmire
2023. febr. 15. 15:40
 32/48 anonim ***** válasza:
5%

Egyébként "vajon" miért van az, hogy itt az oldalon gyakorlatilag MINDEN férfi aki arra hivatkozik, hogy őt azért utálják, mert visszahúzódó, SŐT csúnya, de valójában szerény meg óriási belső értékekkel rendelkezik, a végén rendre kiderül róluk, hogy ordas nagy bunkók, toxikusak, nélkülözik az empátiát, a nőkben csak a p*nát látják, pökhendiek stb...?:D

Aztán persze minden kérdés alatt bebizonyosodik ez, szembesítik vele őket, de fél nappal később írják ki az újabb kérdést ugyanerről, szóval még értetlenek is, hanem kőostobák.

Az a gond, hogy ezek az emberek azoknak ártanak a legjobban, akik tényleg áldozatok és segítségre lenne szükségük, mert a hangos fröcsögésük már eleve megalapozta az emberek hozzáállását az egészhez..

2023. febr. 15. 15:48
 33/48 A kérdező kommentje:

35

Tehát nincs jogom felemelni a hangom ha úgy érzem igazságtalanság ér, mint itt is?

Akkor hogyan kezeljem az igazságtalanságot?

2023. febr. 15. 15:49
 34/48 A kérdező kommentje:

39

Én csak annyit vártam volna el, hogy hagyjanak élni. Ez olyan nagy óhaj?

2023. febr. 15. 16:01
 35/48 anonim ***** válasza:
47%

Most azt próbálod ki, hogy hány trágárság és provokálás miatti jelentés kell a teljes tiltáshoz? :D

Mert akkor jó úton haladsz.

Téged amúgy a Taigetoszról kellett volna már rég ledobni. Egyértelműen nem vagy civilizációba való.

2023. febr. 15. 16:02
 36/48 anonim ***** válasza:
5%

"Én csak annyit vártam volna el, hogy hagyjanak élni. Ez olyan nagy óhaj?"

Önmagában nem.

De ha csapatban kell dolgozni és te erre nem vagy képes, akkor igen, ez túl nagy kérés.

Ahol elvárás az együttműködés, ott nem fog menni, hogy beülsz a sarokba és lesz*rod a többieket.

2023. febr. 15. 16:07
 37/48 anonim ***** válasza:
47%
Azért a Kérdező elgondolkodhatna, hogy ha itt pár óra alatt sikerült mindenkit maga ellen fordítania, akkor mégiscsak vele lehet valami gond...
2023. febr. 15. 16:11
 38/48 anonim ***** válasza:
Hadd adjak egy tanácsot, kérdező. Már nem tudom ki, mondta egyszer, hogy színház az egész világ világ, és ez pontosan így van. Ha bekerülsz egy társaságba, válj olyanná mint ők, beszélj úgy, gondolkodj úgy mint ők, vedd át a szokásaikat, ha valamivel nem értesz egyet azt semmilyen formában ne mutasd ki. Vannak olyanok, akiknek nem adatott meg a közkedvelt személyiség, nekik nem szabad magukat adni, különben kiutálják őket mindenhonnan, és nem tudnak beilleszkedni. Válts munkahelyet és integrálódj. Máshogy nem fogsz tudni boldogulni, mert neked ezt dobta a gép, el kell fogadnod, mert mást nem tudsz tenni. Én is ugyanezt tapasztaltam sokáig mint te, és ha láttatni engem a tényleges személyiségem, még mindig ezt kapom, szóval színtiszta tapasztalatból mondom.
2023. febr. 15. 16:18
 39/48 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó: ezt Shakespeare mondta.
2023. febr. 15. 16:19
 40/48 anonim ***** válasza:
87%
Én nem vagyok csúnya és nő vagyok, de csendes, és ált. engem is kiutálnak. Csak egyetlen korábbi munkahelyemen volt 3 "pártfogóm", ahol emiatt "életben tudtam maradni", de onnan meg sajnos más miatt kellett eljönnöm, konkrétan mert a 3 emberen kívül a többiek ott húzták ki magukat a munka alól, ahol tudták, én meg már nem akartam tovább helyettük is dolgozni, szóval igazából ott se tudtam életben maradni.. Amit a 16:18-as írt, végtelenül szomorú, mert milyen élet az olyan, amiben minden nap teljesen másnak kell kiadnom magam, mint amilyen vagyok? Én erre egyszerűen nem vagyok hajlandó. Mert azt nem fogadják el, ha "csak" simán végzed a munkád, a munkában proaktív és segítőkész vagy, betartod az alap udvariasságokat, de ezenkívül nem kezdesz beszélgetést olyanokkal, akik nem szimpik, vagy ne adj' isten még ártanak is neked, nem vagy hajlandó pletykálni, mocskolódni, és nem nyalod senki seggét - sőt ezek nem csak, hogy nem elegek, de ez pont egyenes út volt nálam a kiutáláshoz. Ha az emberek nagy részének nem kell megjátszania magát, azért, hogy elfogadják, nekünk miért kell? Költői kérdés, de attól még borzasztóan lélekölő, ha elfogadod, hogy nap mint nap ilyen igazságtalanságban kell élned, hogy jobban boldogulj. Szóval még én se jöttem rá a megoldásra, egyelőre folyamatosan egyedül végezhető munkákon gondolkozom, de nem sokat látok, számomra testhezállót meg még egyet se találtam.
2023. febr. 15. 17:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!