Ha csendes vagy és még csúnya is akkor idő kérdése csak és mindenhonnan kiutálnak?
Egyébként "vajon" miért van az, hogy itt az oldalon gyakorlatilag MINDEN férfi aki arra hivatkozik, hogy őt azért utálják, mert visszahúzódó, SŐT csúnya, de valójában szerény meg óriási belső értékekkel rendelkezik, a végén rendre kiderül róluk, hogy ordas nagy bunkók, toxikusak, nélkülözik az empátiát, a nőkben csak a p*nát látják, pökhendiek stb...?:D
Aztán persze minden kérdés alatt bebizonyosodik ez, szembesítik vele őket, de fél nappal később írják ki az újabb kérdést ugyanerről, szóval még értetlenek is, hanem kőostobák.
Az a gond, hogy ezek az emberek azoknak ártanak a legjobban, akik tényleg áldozatok és segítségre lenne szükségük, mert a hangos fröcsögésük már eleve megalapozta az emberek hozzáállását az egészhez..
35
Tehát nincs jogom felemelni a hangom ha úgy érzem igazságtalanság ér, mint itt is?
Akkor hogyan kezeljem az igazságtalanságot?
39
Én csak annyit vártam volna el, hogy hagyjanak élni. Ez olyan nagy óhaj?
Most azt próbálod ki, hogy hány trágárság és provokálás miatti jelentés kell a teljes tiltáshoz? :D
Mert akkor jó úton haladsz.
Téged amúgy a Taigetoszról kellett volna már rég ledobni. Egyértelműen nem vagy civilizációba való.
"Én csak annyit vártam volna el, hogy hagyjanak élni. Ez olyan nagy óhaj?"
Önmagában nem.
De ha csapatban kell dolgozni és te erre nem vagy képes, akkor igen, ez túl nagy kérés.
Ahol elvárás az együttműködés, ott nem fog menni, hogy beülsz a sarokba és lesz*rod a többieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!