Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyire bocsáltható meg egy...

Mennyire bocsáltható meg egy kibeszeles barátnők között?

Figyelt kérdés

Egyeltalan nem olyanról van szó, hogy a másik elhordja mindenféle nyomoreknak a másikat vagy hogy minden rosszat mond rola, hanem csupán annyi, hogy megmond valamit a szemébe először majd utána el is mondja másnak azt és visszajut hozzá, de úgy hogy azt már egyszer elmondta neki és egyeltalan nem rossz szándékbol. Tehát, nem is feltétlen kibeszeles, csak abból a szempontból, hogy mástól jut vissza hozzá.

Ez történt köztem és a barátnőm között pár napja rs azóta hozzám se szól és mindenkinnek elhord a másiknak, mikor mondtam neki hogy ezt már mondtam a szemébe is ha olyan véleményem volt róla. Nem is vagyunk már dedosok így ezt se ertem. Mellesleg én azon a véleményen vagyok, hogy ha neked embereket beszelnek ki, akkor rólad is olyanokat fognak mondani a hátad mögött. Szerintem minden ember kibeszeli a másikat, lehet ez barát vagy barátnő, de ezek nem feltétlenül rosszindulatbol indulnak.

2023. jan. 24. 11:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%

Nem ártana tudni, hogy mi volt a téma.

Ha nem is rosszindulatú, lehet olyan személyes, ami csak kettőtökre tartozik és rosszul esik neki, ha te csak úgy bárkinek elmondod.

2023. jan. 24. 11:36
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
Semmilyen körülmények között nem szabad egy harmadik felet kibeszélni, akkor sem, ha tud róla, és neki is mondva lett. Jóindulatból sem. Nincs más téma, csak egy másik ember?
2023. jan. 24. 11:53
 3/12 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem a kibeszélés maga természetes, ha nem rosszindulatú. Én is szoktam kibeszélni mindenkit, de általában semmi olyat, amit ne vállalnék. Nem is sértődnék meg ilyenen.

Ez amolyan női dolog. Mást sem hallok a nőktől, mint "semmi köze hozzá", meg "hogy mer engem megítélni?" Reggel olvastam, hogy van aki attól is kiakad, ha megkérdezik tőle, hogy hol dolgozik, mert már ez is tapintatlanság.

2023. jan. 24. 11:55
 4/12 A kérdező kommentje:
2: a harmadik ember nem ismeri személyesen egyébként, csak onnan hogy a barátnőm, ő a legjobb barátnőm és kb mindent elmondok neki ezért is mondtam ezt, de egyeltalan nem hordtam le sargafoldig. Ez egy fact volt csak, rólam is lehetne ilyeneket mondani és szerintem mondanak is, nem esne úgy hogyha visszahallanam mert igaz
2023. jan. 24. 12:40
 5/12 anonim ***** válasza:
32%
Neked nem. Neki igen. Mindenki más. Ott hibázik mindenki, hogy magából indul ki. És nem fogadja el, hogy más meg másmilyen. A maga képére akarja változtatni.
2023. jan. 24. 12:42
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha csak egy tény és nem is sértő, akkor miért lett belőle probléma?

Ha nem írod le, akkor csak arra tudok gondolni, hogy mégiscsak sértő, csak te nem látod annak.

2023. jan. 24. 12:48
 7/12 A kérdező kommentje:
Privátban leírom mi volt, nem akarom hogy véletlen ide találjon
2023. jan. 24. 13:02
 8/12 anonim ***** válasza:
7: köszi, már láttam is.
2023. jan. 24. 13:04
 9/12 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel, mi volt az.
2023. jan. 24. 13:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék, márcsak a tanulmányaim miatt is.
2023. jan. 24. 13:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!