Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyire bocsáltható meg egy...

Mennyire bocsáltható meg egy kibeszeles barátnők között?

Figyelt kérdés

Egyeltalan nem olyanról van szó, hogy a másik elhordja mindenféle nyomoreknak a másikat vagy hogy minden rosszat mond rola, hanem csupán annyi, hogy megmond valamit a szemébe először majd utána el is mondja másnak azt és visszajut hozzá, de úgy hogy azt már egyszer elmondta neki és egyeltalan nem rossz szándékbol. Tehát, nem is feltétlen kibeszeles, csak abból a szempontból, hogy mástól jut vissza hozzá.

Ez történt köztem és a barátnőm között pár napja rs azóta hozzám se szól és mindenkinnek elhord a másiknak, mikor mondtam neki hogy ezt már mondtam a szemébe is ha olyan véleményem volt róla. Nem is vagyunk már dedosok így ezt se ertem. Mellesleg én azon a véleményen vagyok, hogy ha neked embereket beszelnek ki, akkor rólad is olyanokat fognak mondani a hátad mögött. Szerintem minden ember kibeszeli a másikat, lehet ez barát vagy barátnő, de ezek nem feltétlenül rosszindulatbol indulnak.

2023. jan. 24. 11:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Elkuldtem:)
2023. jan. 24. 14:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Azoknál ez bevett szokás, tehát nyugi.
2023. jan. 24. 17:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!