Ha csúnyának, furának születsz akkor nem lesz teljes értékű életed?
Ezt el kell fogadni, meghajolni a természet szabályai előtt?
Úgy értem nem fognak elhívni sehová, nem lesznek rád kíváncsiak, max toleranciát mutatnak feléd, lehetetlen küldetés lesz szerelmet találnod, szexuálisan kielégítetlen leszel, magányos leszel, mentális problémáid lesznek?
Érdemes ezt letagadni?
Az előző félbeszakadt:
Sokkal több esélyed van egy jó külsővel, bárki bármit mond. Ha ronda vagy, az olyan, mintha a legrosszabb kártyát kihúznád. Alapból nem keltesz semmi vonzalmat.
De hadd árnyaljam kicsit: a ronda férfiak jobban érvényesülnek mint a ronda nők, ugyanis a férfiak szeme lesz először szerelmes. DE! Mindig van esély, lehetőség, hogy szerezz valakit, rengeteg példa van, hogy ronda pasinak, nőnek szép párja lesz. Ez nem csak rajtad múlik, el kell fogadni. Ez nem olyan mint az ötven fekvő, ami csak rajtad múlik. Tehetsz lépéseket, aztán meglátod. Vagy megfogsz a viselkedéseddel mást, vagy nem. Soha semmi nem biztos. Tartsd magad távol a rózsaszín hazugságoktól és lehet egy boldog életed! Adj magadra akkor is, ha elengedted végre ezt az egészet! Ez talán a legjobb, amit tehetsz.
22
Èn például adtam magamra és egy fokkal jobban bántak velem de az sem volt elég, hogy ugyanolyan bánásmódban részesüljek mint mások. Volt egy 3 éves időszakom amikor önfejlesztő könyvekből tanultam gondolkodásmintákat és viselkedésmintákat. Ismét, volt javulás de messze a kitűzött cél alatt. Lettek például randijaim lányokkal de nem éreztem a tekintetükben a kitörő vonzódást.
Azt nem tagadom, hogy javíthatsz sorsodon de azt nem érheted el ami sokaknak kijár erőfeszítésmentesen. Ez lehet demotiváló is sajnos.
Alternatíva lehet ha kizárod a külvilágot és burokban élsz, én például ezt teszem már 5-6 éve. Nem érdekelnek mások, a külvilág. Dolgozom, eszek, játszok, edzem. Nem érintkezek emberekkel mert az mindig eszembe juttatja a státusz utána hajszát amit űznek és elszomorít a tudat, hogy ez általában előre determinált.
Kérdező, itt te vagy az, aki státuszt hajszol.
Elmondtad, hogy sikerült elérned, hogy randizz lányokkal. Némi gyakorlattal vszeg addig is eljutottál volna, hogy össze is jöjj egy lánnyal.
De te nem ezt akarod. Te azt akarod, hogy olyan státuszod legyen, mint amit bizonyos emberekről gondolsz. És mivel ezt nem kaptad meg, ezért inkább bebábozódsz.
Ha te párkapcsolatot akarnál, akkor nem azt néznéd, hogy "bezzeg a Pistának mennyivel könnyebben megy" hanem egyszerűen arra figyelnél akivel épp randizol és igyekeznél bevágódni nála.
24
Igen, zavart, hogy sokkal jobban meg kellett dolgoznom töredéke eredményért.
Ezt én értem.
De most akarsz nőt vagy sem? Mert mint kiderült, esélyed lenne rá, ha tennél érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!