A barátságnál felnőttkorban nem számít a külső. Számít viszont a személyiség, ha valaki szégyenlős, hallgatag, nem szórakoztató, és nincs mit "adnia" lelkileg másoknak, annak gondjai lesznek e téren.
2021. szept. 6. 18:57
2/9 anonim válasza:
Nagybetűvel írod azt, hogy "Magam", akkor bőven lehet önbizalmad.
2021. szept. 6. 18:58
3/9 anonim válasza:
Olyanokkal barátkozz, akik úgy érzed elfogadnak, szívesen vannak veled, szimpatikus vagy nekik. Akiken érzed hogy túlnéznek a külsőségeken, nem szempont náluk.
Hogy mi mennyire igazi és tartós, azt csak az idő dönti el és ezzel együtt a különböző helyzetek sokasága, amit nem tudsz lerövidíteni. Ezekből és a döntésekből látod majd kire mennyire számíthatsz, mennyire tudtok bízni egymásban, mennyire értitek, tisztelitek egymást, mennyire fontos nektek a másik.
2021. szept. 6. 19:00
4/9 anonim válasza:
Kérdezd meg a barátaidat, ismerőseidet, hogy nyiltan mondják el a véleményüket rólad. Mit látnak benned, milyennek látnak? Mert hogy így, saját magadról írsz egy negatív véleményt, nem bizti, hogy így is van.
2021. szept. 6. 19:02
5/9 anonim válasza:
Én gyerek koromban ismertem meg a barátaim, talán 3 van, a többi az életem során csak haver volt még szerintem az is lesz
... De kitudja attól meg hogy csúnyának tartod magad nem biztos hogy az vagy.
2021. szept. 6. 19:07
6/9 anonim válasza:
A szerelmeben számít RÉSZBEN az arc, barátságban nem számít.
2021. szept. 6. 19:13
7/9 anonim válasza:
Az igaz barátok nem a külsőt nézik.
2021. szept. 6. 19:27
8/9 anonim válasza:
bárhol akár itt is, pláne h valaki messze lakik tőled
sok kellemes csalódásom volt már ezen az oldalon
2021. szept. 7. 00:22
9/9 anonim válasza:
Egy igaz barátság, és a te önértékelésed, két teljesen különálló dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!