Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csúnyának tartom magam de...

Csúnyának tartom magam de mások nem ezt mondják, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudom elfogadni magam

17/F

2022. máj. 12. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek nagy része csúnyának és kövérnek tartja magát.

Én 26 évesen úgy gondolom mikor én voltam 17 éves ugyanúgy csúnyának tartottam magam és kövérnek. Mikor vissza nézek egy egy régi képet akkor látom.hogy a 45-50kg-os súlyommal és lapos hassal miért is gondoltam magamról hogy kövér vagyok. Most így szülés után még főleg. 68kg.... csúnyának láttam magam. Pedig q régi képeimen tetszem magamnak

A mai énemet szintén kövérnek és csúnyának látom.. pedig mások lehet nem ezt látják.

Vedd észre magadba a szépet :) a jót. :)

2022. máj. 12. 19:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen szinten szerencsés vagy, engem mások is csúnyának tartanak, nem csak én magam.
2022. máj. 12. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát én meg valamikor jó képűnek találom magam, de valamikor annyira nyúzott vagyok, hogy tényleg rossz rám nézni és akkor tényleg ronda vagyok.
2022. máj. 12. 19:31
 4/4 felkelhetetle ***** válasza:

Elsősorban férfiakra nem szokás azt mondani, hogy szépek vagy csúnyák, ezt lányokra használják.

Egy férfi lehet karakteres, elegáns stb...

2022. máj. 12. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!