Miért érzem magam csúnyának, ha a többiek azt mondják, hogy nem vagyok az? 15/l
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy göndör hajam van, de nagyon. Eléggé megszenvedek vele amikor megfésülöm :D És szerintem nagyon csúnya vagyok így, másféle hajat szeretnék, de egy ismerősöm azt mondta, hogy hiába akarom kiegyenesíteni mert úgyis vissza fog göndörödni. Nagyon utálom, pedig sokan mondják hogy tetszik nekik.2016. júl. 24. 15:35
2/6 anonim válasza:
Ez egy ilyen korszak, amikor csak a hibát keresed magadban, remélhetőleg majd elmúlik.
3/6 Roland G. válasza:
Kis önbizalomhiányod van mert fiatal vagy.
A hajad pedig biztos gyönyörű!
5/6 anonim válasza:
Ez igy szokott lenni, akinek gondor a haja egyeneset akar, es forditva. Fogadd el. Amugy van kertainos (?) kezeles, az hosszu tavon egyenesiti.
6/6 anonim válasza:
Mert 15 éves átlagos aggyal rendelkező tinédzser vagy. A külsőddel soha nem érhetsz el maradandó dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!