Az ismeroseim miert mondjak azt hogy bomba no vagyok ha en csunyanak erzem magam? Hazudnak vagy en latom vajon rosszul? 22L
Figyelt kérdés
Mind egytol egyik azt mondja nekem en vagyok a legjobb no a munkahelyen,meg hogy bomba vagyok. Meg hogy azert utalnak a nok mert feltekenyek ram. Most vagy szivatnak vagy tenyleg igazuk van
Szerintetek melyik?
2022. febr. 28. 21:57
1/16 A kérdező kommentje:
Marmint magatokbol kiindulva, mondanatok azt egy ismerosotoknek hogy bomba stb ha nem ugy gondolnatok?
2022. febr. 28. 21:57
2/16 anonim válasza:
Na ez a retardált, bombanős TROLL már megint visszatért.
3/16 anonim válasza:
Én azt vettem észre hogy akit leszólnak meg féltékenyek rá az pont hogy szép. Akit meg agyondícsérnek az meg "átlagos". Ha férfiak mondják úgy jobban elhiszem mintha egy nő mondaná :D
Én nem szoktam mondani hogy csinos valaki ha nem gondolom úgy.
22N
4/16 anonim válasza:
Tegyél ki egy képet és mindenkitől fogsz kapni véleményt:')
5/16 anonim válasza:
képet vagy meg sem történt, de szerintem inkább csak trollkodás
8/16 anonim válasza:
Hanyadik regisztrációd ez ezen az oldalon?
régen töröltek pár kérdés után mindig, most hanyadiknál tartasz?
9/16 anonim válasza:
Küldj egy képet és megmondom:)
10/16 anonim válasza:
Szerintem teljesen reálisan látod magad.
Az ismerőseid pedig csak jófejek akarnak lenni, vigasztalni akarnak ezzel a kegyes hazugsággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!