Az ismeroseim miert mondjak azt hogy bomba no vagyok ha en csunyanak erzem magam? Hazudnak vagy en latom vajon rosszul? 22L
Mind egytol egyik azt mondja nekem en vagyok a legjobb no a munkahelyen,meg hogy bomba vagyok. Meg hogy azert utalnak a nok mert feltekenyek ram. Most vagy szivatnak vagy tenyleg igazuk van
Szerintetek melyik?
Gyula!
Már megint az oldalra írkálsz baromságokat,nőnek kiadva magad?
Engem is utàlnak..én àtlagos vagyok annyi hogy fiatalabb nàluk..de nem mind utàl egy kis csoporttal megvagyok..
Nekem mondjàk hogy kövér vagyok ezt a szemembe is a hàtam mögött meg jobb ha nem tudom :D
De tudnak jófejek is lenni meg segítőkészek szoval totàl nem értem őket egyszer mindenbe is belekötnek egyszer meg tökre lazàk jófejek..engem nem érdekel amúgy-csak néha az igazsàgtalansàg hogy vannak emberek akik könnyű melot kapnak..
Mondjuk azt nem értem ha vki ilyet mond a festő csak x kolleginàhoz menjen mert én nem lennék neki az esete mert kövér vagyok de a pàrjàt nem engedi velem sportolni :D ezt egy màsik kolléganő mondta..pedig csak sport..megyek hàzas pasikkal is meg alszok szàllàson is sportàrsak nem több..szoval ha kövér csunya vagyok akkor meg nemkell tőlem félteni a pàrjàt nem?!
Remélem ő is ittvanna gyikon és olvassa vagy béla majd tovàbbitja..
Nekem vmi férfias szakma kellett volna nem ennyi nővel összezàrva lenni..a nőknek ugysem jó soha semmi vagy rivalizàlnak..vagy a munkàba akarnak kitünni..van aki semmit sem csinàl meg ami a meloja de csinàl egy exra pluszt fut a főnökhöz hogy ezt meg ezt megcsinàlta és megdicsérik :D
De engem ez sem érdekel meg az sem ha 10szer megy ki cigizni 10szer kàvézni csak engem hagyjanak békén..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!