Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak miért szeretnek...

A férfiak miért szeretnek random nőket az utcán csúnyának hívni?

Figyelt kérdés

Eléggé züllött környéken lakom/dolgozok, lehet ennek köze van hozzá? Rengetegszer megfigyeltem ezt, hogy többségében vagy roma férfiak vagy tini fiúk random mellettük elhaladó nőknek beszólnak, hogy milyen csúnya. Teljesen mindegy, hogy a lány hogy néz ki. Voltam már szemtanúja, hogy 12-13 év körüli kislánnyal is ezt csinálják, meg más tini lányokkal vagy felnőtt nőkkel. Szegényeket nagyon sajnáltam.

Ez nekik miért jó? Vagy ezzel ők mit nyernek? Így akarnak a nőkből valamiféle figyelmet kihozni?

2022. jún. 27. 15:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem, hogy kihúzzák a gyufát, és felfigyeljenek rá.
2022. jún. 27. 15:37
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Mert lelkibetegek.
2022. jún. 27. 15:46
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
A férfiak nem tesznek ilyet, ezt a primitív tuskók csinálják.
2022. jún. 27. 15:57
 4/13 anonim ***** válasza:
94%

Fehér, épelméjű dolgozó férfiként szeretném teljes mértékben elutasítani ezt a hülye kérdést miszerint "A férfiak miért szeretnek random nőket az utcán csúnyának hívni?"

Nem szeretnek, de itt most romákról beszélünk, az egy más kérdés. Ki tudja ezek milyen értékrendjük van, értelmes ember ilyet nem csinál.

2022. jún. 27. 16:05
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Ostoba kérdés, nem csinálok ilyet és az ismerősi körömben sincs ilyen.
2022. jún. 27. 16:30
 6/13 anonim ***** válasza:
96%

A kissebségiéknek ez a heppjük, persze tisztelet a kivételnek. Egyszer volt, hogy az utcán üldögéltem a padon, elment melletem egy...hát elég csöves fiatal pár, a fickó kért tőlem cigit, nem adtam. Erre a nő, (akinek a szájából lógott ki a cigi, a haja kb. mint a szénabogja, szerintem egy hete lehetett ugyan abba a cuccba, és látszott is rajta, hogy nem a legtisztább tudatállapotban van) megszólat kuncogva: hmhmhhm de csúnya vaaagy.

Na most szerinted? 😆

2022. jún. 27. 16:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért az túlzás, hogy a "férfiak szeretik" ezt csinálni. Én még sosem találkoztam ilyennel, semmilyen nemzetiségtől.

Biztosan van egy-két személy, aki csinál ilyet, de ne általánosítsunk. Azok szimplán bunkók, ami sajnos bármilyen életkorban, bármilyen nemnél és bármilyen nemzetiségnél előfordul.

2022. jún. 27. 16:53
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Olcsó konfliktuskeresés unalomban, pöcsméregetés a legbutábbak közt. Ha felképeled, akkor persze rasszista/k.va/szemét ghechi vagy..

Ha csak elmész, akkor gyász vagy és ő a nagy király, akinek senki nem mer visszavágni, sokszor még tetszelegnek is, mint a majmok, hogy mekkorák..

2022. jún. 27. 16:54
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
Hát én meg olyan lányokkal találkoztam az utcán, akik egymás között azon vihorásztak, hogy milyen ronda vagyok. Edzőteremben is mindig ez van. Már kedvem sincs járni emiatt, olyan megalázó.
2022. jún. 27. 16:56
 10/13 anonim ***** válasza:
10. gyere ki a levegőre bicózni, ide nem ilyen idióták járnak! ;)
2022. jún. 27. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!