Mit kéne mondanom a barátnőmnrk? Nem érti meg...
Na szóval. Én egy kicsit problémás lany vagyok. Étkezési zavarok, pánikroham, szorongás, feszültség, alvási zavarok, stressz
Barátnőmnek elmondtam.
Megértette, de nem mondott semmit, csak bólintott egyet, és tovább röhögött egy adott videón.
És most van egy tanár az iskolában, akivel megtaláltam a közös hangot. Ha vele beszélek, utána minden rendben vab, nagykn sokat segít.
Minden héten egy órá beszélek vele, ilyenkor kikér egy tanóráról.
Ezen a héten kikér egy tesi óráról.
Elmondtam a barátnőmnek, és rögtön leordított, hogy lehetek ilyeb, hogy őt egyedül hagyom tesi órán. És nem szólt hozzám, rám se nézett. Mondtam neki, hogy ez fontos nekem. Erre ő: , Nekem is fontos, hogy itt legyél velem tesin'
De ha meg szomorú vagyok(vannak ilyen bizonyos órák, amikor életkedvem 0, és ilyenkor szomorú vagyok), vagy például kemény 2 órát aludtam éjszaka: akkor meg rögtön izél hogy ne is legyünk barátok
Nekem miért kell ilyen búval baszottnak lennem.
Há basszus, ő sem lenne életvidám ilyen sok mentális szarral.
Mit mondjak neki?
Lassan már elegem lesz
"De ha meg szomorú vagyok(vannak ilyen bizonyos órák, amikor életkedvem 0, és ilyenkor szomorú vagyok), vagy például kemény 2 órát aludtam éjszaka: akkor meg rögtön izél hogy ne is legyünk barátok
Nekem miért kell ilyen búval baszottnak lennem."
Már nem azért, de egy barát nem viselkedik így.
Mármint ha tényleg a barátod lenne, akkor minimum meghallgatna és nem ordítozna veled, tehát nem is érdekli hogy érzed magad. Valószínűleg csak azért barátkozik veled, mert így nem kell egyedül lennie. Szerintem keress normális barátokat akik törődnek veled és tisztelnek.
(Rájöttem hogy #3-as válaszom kicsit félreérthető, mintha téged csesznélek le, úgyhogy kibővítettem)
Ne mondd neki semmit, keruld ot.
Ha kerdore vonja, akkor mondd elhogy megbantott, es egy barattal ilyen nem csinalunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!