Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit kéne mondanom a barátnőmnr...

Mit kéne mondanom a barátnőmnrk? Nem érti meg...

Figyelt kérdés

Na szóval. Én egy kicsit problémás lany vagyok. Étkezési zavarok, pánikroham, szorongás, feszültség, alvási zavarok, stressz

Barátnőmnek elmondtam.

Megértette, de nem mondott semmit, csak bólintott egyet, és tovább röhögött egy adott videón.

És most van egy tanár az iskolában, akivel megtaláltam a közös hangot. Ha vele beszélek, utána minden rendben vab, nagykn sokat segít.

Minden héten egy órá beszélek vele, ilyenkor kikér egy tanóráról.

Ezen a héten kikér egy tesi óráról.

Elmondtam a barátnőmnek, és rögtön leordított, hogy lehetek ilyeb, hogy őt egyedül hagyom tesi órán. És nem szólt hozzám, rám se nézett. Mondtam neki, hogy ez fontos nekem. Erre ő: , Nekem is fontos, hogy itt legyél velem tesin'

De ha meg szomorú vagyok(vannak ilyen bizonyos órák, amikor életkedvem 0, és ilyenkor szomorú vagyok), vagy például kemény 2 órát aludtam éjszaka: akkor meg rögtön izél hogy ne is legyünk barátok

Nekem miért kell ilyen búval baszottnak lennem.

Há basszus, ő sem lenne életvidám ilyen sok mentális szarral.

Mit mondjak neki?

Lassan már elegem lesz

2022. nov. 17. 20:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
De miért fontos neked ennyire? A vak is látja,hogy te nem vagy vagy az neki, az ilyen nem barátnő
2022. nov. 25. 16:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!