Melyik appon érdemes lány barátokat keresni?
Sziasztok!
Sajnos egy pár hónapja megszakítottam a legjobb barátnőmmel a 4 éves kapcsolatom, mert már nagyon toxikus irányba ment az egész.
A kérdésem az lenne, hogy milyen appot vagy felületet ajánlotok, ahol tudnék normális lányokkal beszélni és új barátokat szerezni?
Nagyon egyedül érzem magam, csak a barátom van, akivel megtudom osztani a problémáim. Tényleg bármit megtudok vele beszélni, de azért mégis csak hiányzik egy lány barát, akivel a lányos dolgokat megtudom beszélni stb… Természetesen vannak barátaim a suliban, de az azért mégsem olyan. Ők nem igazán keresnek engem sulin kívül. Velük tipik az a sulis barátság van.
Nekem olyan emberre van szükségem, akivel hétvégén/hétköznap eltudok menni kávét inni, beszélgetni, programot szervezni, akármit csinálni. Ez hiányzik nagyon az életemből.
Néha hiányzik a volt legjobb barátnőm, azért mégis csak 4 évig voltunk azok, de nagyon tönkre tett lelkileg.
Köszönöm a segítséget!❤️
19/L
Facebookon van egy csoport, Legjobb barátnő kereső a neve, ott is érdemes lehet próbálkozni.
Ha esetleg idetéved valaki Miskolc környékéről, írjon nyugodtan. :)
25N
Szia!
Én is legjobb barátnőt keresek😅
Hol laksz?
Bp vagy vamosgyork jaszbereny kornyekerol valaki?
Bpn elek jaszsagbol szarmazom
En bp kozelben vagyok baratkozni en is baratkozom barkivel, fiuk lanyok.
Egy jo beszelgetest ha le lehet nyomni valakivel es nem felszines eroltetett az egesz az mar ritka :(
25l
(De van parom szoval mas miatt ne irjon senki)
Sziasztok!
Én 24 éves vagyok, Vácon lakom. Szívesen barátkoznék, a távolság sem probléma. Aki szeretne, írjon nyugodtan!
24/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!