Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha talàlkozunk hogy hozzam...

Ha talàlkozunk hogy hozzam fel a konfliktust?

Figyelt kérdés
Elképzelhető,hogy egy összejövetelen talàlkozni fogok a baràtnőmmel,akivel konfliktusunk volt és ő megszakította a kapcsolatot.Voltak halvàny jelentkezési kísérletei de semmi konkrét.Egyszer visszaakart adni két könyvet,aztàn lemondta màsik alkalomra amiből azóta se lett semmi...Az összejövetelen ahova mennék kb.10-en lennénk és eléggé elképzelhetetlen hogy teljesen tudjuk ignoràlni egymàst.A problémàm az hogy nem tartom hitelesnek,hogy beszéljek valakivel,aki megszakította a kapcsolatot ha nem kerül sor tisztàzàsra.És úgy bennem van ha megkérdezné hogy vagyok,hogy miért érdekli ha megszakította?Meg sok kérdés kavarog bennem,mert valós magyaràzatot nem kaptam tőle.Gondolom nem is akarna adni,így ez lehet tàrgytalan.
tegnap 19:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem ismerjük a konfliktust,hogy ki bántott meg kit, így nehéz értelmeset mondani. Szerintem csak menj el, találkozzatok és a reakcióiból úgyis lehet tudni, hogy akar-e beszélni veled vagy sem. Eléggé megbántódhatott ha megszakította a kapcsolatot.
tegnap 20:14
 2/13 A kérdező kommentje:
Előzőleg ên bàntódtam meg a folytonos húzàsai miatt ezzel szembesítettem és neki egyszerűbb volt ebből kilêpni mint tisztàzni...
tegnap 20:21
 3/13 anonim ***** válasza:
Ja értem. Akkor elég éretlen személyiség, várd meg kezdeményez-e valamit, vagy hogyan viselkedik ha talalkoztok.
tegnap 20:25
 4/13 anonim ***** válasza:
3.-hoz kiegészitésként. "a folytonos húzàsai miatt" Azért ebböl az jön le, hogy akár te is lehetsz az éretlenebb személyiség. Vagy csak simán nem értettétek meg egymást és nem vettétek a fáradtságot megbeszélni.
tegnap 20:35
 5/13 A kérdező kommentje:
Abbol a szempontbol lehetek en is eretlen hogy nem reagaltam idoben,a felszinen oldottuk meg a dolgokat o meg eleg fura dolgokat tett.
tegnap 20:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, hogy egy ilyen összejövetel nem alkalmas arra, hogy két ember tisztázatlan konfliktusai miatt a többi ember is esetleg kényelmetlenül érezze magát.

Ezért én a helyedben megkeresném előtte arra hivatkozva, hogy ott úgyis fogtok találkozni, jobb lenne előtte kettesben tisztázni néhány dolgot, így mindenki nyugodtabb lenne.

Na most ha nem vállalja a tisztázó beszélgetést úgy te nyugodt szívvel ignorálhatod a társaságban, hiszen megtettél minden tőled telhetőt.

Ha meg sikerül megbeszélni a dolgokat akkor az mindkettőtök részéről egy érett lépés.

tegnap 20:48
 7/13 A kérdező kommentje:
6.egyezek vele amit irtal.Nem fair a tobbi emberrel szemben.Meg ez valojaban nem is az a hely ahol tisztazni kell.Ami a megkeresest illeti nem hiszem,hogy megteszem ezt a lepest.Kertem tole anno a tisztazast,szinte konyorogtem mikor megtortent a vita...o nem akarta.
tegnap 20:55
 8/13 A kérdező kommentje:
Es az hogy nem akarta tisztazni bennem egy serelem...hogy igy nemet mondott a baratsagunkra.Es ilyen feltetelek mellett nem is tudok vele beszelgetni,mert addig meg nem tisztazodik nincs mirol.Azt se szeretnem addig ha barmi infot is tudna rolam,hogy mi tortenik velem mostanaban,mivel foglalkozok
tegnap 20:59
 9/13 anonim ***** válasza:
55%
8 Igen, jo volt a tipp az éretlenségedröl.
tegnap 21:11
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg miért kaparnál? Ignoráld,ez ennyi volt és kész. Szeresd és tiszteld már magad.
tegnap 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!