Barátnőm ha találkozunk nagyon kicsinosítja mostanában magát, miért teszi?
Csak akkor ilyen csinos, ha veled találkozik vagy ő általában mindig ilyen? De én lányként, ha olyannal találkozok aki tetszik, akkor a legjobb formámban/legszebb szeretnék lenni. Szóval igen valószínűleg, többet érez, mint barátság. Egyébként is fiú-lány barátságnál előbn utóbb az egyik elkezd valami többet belegondolni/érezni. Ez szinte elkerülhetetlen😊
Ha neked is tetszik, akkor szerintem, kezdj el egy kicsit másképpen beszélni vele, közeledni hozzá és figyeld a reakcióit.
Remélem segítettem, minden jót!
Hogy egy klasszikust idézzek:
Férfiaknál nem működnek a finom utalások, a direkt utalások, a konkrét utalások. Ha egy nő akar valamit, meg kell mondani
Én a Pennybe is sminkelek, pedig nem tetszik ott senki.
Még egyszer megkérem az égieket, hogy áldjanak meg engem az átlag csúnya pasi önbizalmával, ámen.
Csak annyit írtam válaszként, hogy a lányok így érzik jól magukat. És magukért teszik nem más miatt.
Miért kellett törölni a kommentet?
Köszi mindenkinek!
7
Nem tudom ki törölte a kommentedet!
Amúgy még hozzá tenném a kérdésedhez, hogy az is lehet hogy fontos vagy neki vagy tetszel. De az is lehetséges hogy csak így érzi jól magát.
Tehát két lehetőség van, de ha tényleg csak haverkodtok akkor nem hinném hogy többet érez, ha többet érez akkor észre kellene vedd a viselkedésén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!