Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátnőm ha találkozunk...

Barátnőm ha találkozunk nagyon kicsinosítja mostanában magát, miért teszi?

Figyelt kérdés
Csak barátok vagyunk (fiú lány) és azt vettem észre hogy az utóbbi időben nagyon csinosan, sminkelve érkezik mikor találkozunk, beszélgetünk. Rákérdeztem hogy hová megy utánna, hogy hogy ilyen csinos, azt mondta csakide hozzám jött, és megy haza. Hát... Ok. Ha csak barátnak néz, miért mondja azt hogy jól nézek ki, mindig megdícsér! Nem lehet hogy többet akar? Csak nem meri felhozni? Régebben elutasított, hogy csak barátok vagyunk, de mostanàban bókolgat, dícsér hogy milyen jó pasi vagyok. Mi lehet?
2024. febr. 24. 21:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

10

Nem olyan viselkedést tanusít, csak gyakran megdicsér hogy milyen jól nézek ki, meg hogy jó pasi vagyok, de tettekkel ezt nem támasztja alá, úgyhogy remélem csak barátként tekint rám!

2024. febr. 25. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!