Lányok! Volt már olyan hogy fenyegetve éreztétek magatokat egy kifestett, kicsinosított lány láttán?
Én speciel azt hittem hogy valóban úgy néznek ki a lányok, megdöbbentem amikor más arccal jöttek be a terembe, az igaziban.
Nem tudtam hogy a smink ennyire mássá tesz..
Soha nem éreztem magam feszengve, elfogadom az embereket, legyenek ilyenek vagy olyanok.
Nem igazán, alapvetően átlátok a sminken és nem ez alapján döntöm el, hogy jobb-e nálam a másik. És ha szebbnek is ítélem a másik lányt, inkább elkönyvelem úgy, ahogy azt számtalanszor igazolta az élet: mindenkinek más tetszik, akár nő akár férfi. Lehet, hogy fordítva ő tart engem szebbnek és biztos vagyok benne, hogy mások is vagy egyikünket vagy másikunkat mondanák szebbnek (esetleg mindkettőnket), mert sok esetben össze sem lehet hasonlítani minket, annyira más értékeket képviselünk és annyira más a stílusunk. Például én eléggé dark vagyok, hófehér bőr, fekete haj, izmosabb test. Egy szolis, cicababásabb lány, aki kifejezetten vékony, teljesen más embereknek tűnik szebbnek és teljesen más rétegnek teszünk illetve akarunk tetszeni. Szóval nem érzem annyira a versenyt.
Olyan már volt, hogy az ilyen kikent, púderes-illatos lányok kifejezetten lenézően viselkedtek velem még úgy is, hogy egyébként nem éreztem őket szebbnek magamnál. De van ez a tipikus nagyszájú, "én vagyok a középpontban" fajta, aki ellen nem lehet mit tenni. Az kicsit kellemetlenül szokott érinteni, de nem a verseny értelemben. Inkább emberileg nem értem, mire fel a nagy száj és gyakran kihozzák belőlem a cinizmust.
Nem. Jellemgyengeségnek tartom, ha valakinek annyi önbecsülése van, hogy egy nála bármilyen okból szebb vagy ápoltabb ember környezetében elfogja a kisebbrendűségi érzet.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!