Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Volt már olyan hogy...

Lányok! Volt már olyan hogy fenyegetve éreztétek magatokat egy kifestett, kicsinosított lány láttán?

Figyelt kérdés
Ha igen, mondjátok el azt is, hogy a smink nélküli lányok miért nem váltják ki belőletek ugyanezt.
2020. ápr. 16. 19:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Csak én nem tudom értelmezni ezt a kérdést?!
2020. ápr. 16. 19:09
 2/11 anonim ***** válasza:
32%
?
2020. ápr. 16. 19:10
 3/11 anonim válasza:
92%
Nem feszengve akart leni?
2020. ápr. 16. 19:12
 4/11 A kérdező kommentje:
De
2020. ápr. 16. 19:15
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

Én speciel azt hittem hogy valóban úgy néznek ki a lányok, megdöbbentem amikor más arccal jöttek be a terembe, az igaziban.

Nem tudtam hogy a smink ennyire mássá tesz..

Soha nem éreztem magam feszengve, elfogadom az embereket, legyenek ilyenek vagy olyanok.

2020. ápr. 16. 19:20
 6/11 anonim ***** válasza:
92%

Nem igazán, alapvetően átlátok a sminken és nem ez alapján döntöm el, hogy jobb-e nálam a másik. És ha szebbnek is ítélem a másik lányt, inkább elkönyvelem úgy, ahogy azt számtalanszor igazolta az élet: mindenkinek más tetszik, akár nő akár férfi. Lehet, hogy fordítva ő tart engem szebbnek és biztos vagyok benne, hogy mások is vagy egyikünket vagy másikunkat mondanák szebbnek (esetleg mindkettőnket), mert sok esetben össze sem lehet hasonlítani minket, annyira más értékeket képviselünk és annyira más a stílusunk. Például én eléggé dark vagyok, hófehér bőr, fekete haj, izmosabb test. Egy szolis, cicababásabb lány, aki kifejezetten vékony, teljesen más embereknek tűnik szebbnek és teljesen más rétegnek teszünk illetve akarunk tetszeni. Szóval nem érzem annyira a versenyt.

Olyan már volt, hogy az ilyen kikent, púderes-illatos lányok kifejezetten lenézően viselkedtek velem még úgy is, hogy egyébként nem éreztem őket szebbnek magamnál. De van ez a tipikus nagyszájú, "én vagyok a középpontban" fajta, aki ellen nem lehet mit tenni. Az kicsit kellemetlenül szokott érinteni, de nem a verseny értelemben. Inkább emberileg nem értem, mire fel a nagy száj és gyakran kihozzák belőlem a cinizmust.

2020. ápr. 16. 20:19
 7/11 anonim ***** válasza:
71%
Egyszer láttam egy videót, amin egy kifestett bohóc sétált késsel a kezében egy szántóföld mellett az úton. Na az para volt.
2020. ápr. 16. 20:21
 8/11 anonim ***** válasza:
33%
Nekem általában szimpatikusak a sminkes lányok, mert én is szeretek seminkelni, és szoktam is. Lehet, hogy utcára soft glam sminket viselek (a sok, de szép, igényes smink), de otthon szoktam alkotni, kreatív dolgokat csinálni. Olyan, mint a festészet, csak nekem az arcom a vásznam. :D A sminkes boltokban a sminkesek is meg szokták dícsérni a sminkemet tök aranyosan, meg én is az övékét, és tök kedvesek vagyunk egymással. Nem minden sminkes lány gonosz boszorka. :D Sőt, ha már a sztereotípiáknál tartunk, én pont azt figyeltem meg, hogy azoka a lányok, akiken sok smink van, de igényesen, általában teljesen értelmes, intellogens, kedves lányok, míg a "nagyszájú, ki ha én nem, flegma" csajok ponthogy azok közül kerülnek ki általában, akiken jóval kevesebb különböző sminktermék van, de az elég bénán van megcsinálva (gondolok itt pl a mosómedveszemekre szemceruzával, vagy a rengeteg pirosítóra, esetleg a 6 réteg alapozóra). De én sem szeretnék általánosítani, mert ebből a típusból is találkoztam már kedves, aranyos lánnyal.
2020. ápr. 16. 21:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja, egyszer láttam egy nőt a plázában, olyan feje volt a sok elrontott plasztikától mint egy krokodilnak az is olyan feltűnően festve hogy messziről világított, a dinnyényi mellei meg majd kibuggyantak a topjából. N akkor fenyegetve éreztem magam, de nem az irigységtől. Horrorisztikus látvány volt, az újságban csak legyint az ember az ilyenre, de élőben félelmetes:D
2020. ápr. 16. 21:33
 10/11 anonim ***** válasza:
96%

Nem. Jellemgyengeségnek tartom, ha valakinek annyi önbecsülése van, hogy egy nála bármilyen okból szebb vagy ápoltabb ember környezetében elfogja a kisebbrendűségi érzet.

19L

2020. ápr. 17. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!